CraftyMinx Gets Hooked Together

ved KathrynFebruar 10, 2012 · 6 kommentarer

i Hægtes sammen

hookedtogether2 500x84 CraftyMinx Gets Hooked Together

Hvis du ikke er bekendt med Hooked Sammen kan du lære mere om, hvordan det fungerer her og se den seneste opdatering om sine fremskridt her.

Hvis du følger med på bloggen liste, vil du se, at jeg har sprunget over et par. Det er noget, som jeg havde at gøre i sidste uge samt, undertiden fordi en blog ikke har en blogroll og nogle gange, fordi det er nu en forældet blog. Jeg sat sammen store liste af blogs jeg læser omkring et år siden, så nogle er faldet af i svinget siden da. Det sker. Ud over de andre ting, jeg kan lide ved Hooked Together, Jeg kan godt lide, at dette projekt hjælper mig med at holde min blog liste opdateret.

Under alle omstændigheder, nu er vi på CraftyMinx: Tales of en Promiskuøs Crafter. Jeg elsker frække navn. Jeg elsker også den måde, at denne blog fulde design viser off hendes snu stil fra hendes logo til ikonerne for tilslutning på websteder som Twitter, Facebook og endda YouTube. Sand til hendes blog navn, CraftyMinx bruger denne blog til at vise hendes kærlighed til en bred vifte af forskellige håndværk samt deling af generelle liv indlæg med masser af fotos. Jeg vil sige, hun skriver om hækling lidt mere end at strikke, men dækker dem begge sammen med syning, broderi og mere.

Lad os se hvad hun har på hendes blogroll. Den er opdelt i to sektioner: hverdag læser og lokal kærlighed (fantastisk til at give nogle lokale kærlighed!) men jeg vil være blander dem sammen her.

Tier One Blogs

Hun er ikke efter nogen allerede er på min liste, så det betyder, at jeg kommer til at finde alle nye ting!

Blogs, der allerede er hægtes sammen

Disse blogs er på blogroll, men de har allerede været knyttet til, fordi de var på blogroll i en tidligere Hooked Sammen indlæg. Cool.

 • Creature Comforts. Meget smuk ikke-hækling inspiration blog hægtes sammen med Æstetisk Nest. @ Creaturecomfort
 • Pioneer Woman. Denne blogger (selv beskrives som “Jeg er en desperat husmor.
  Jeg bor på landet. Jeg kanaliserer Lucille Ball, Vivien Leigh, og Ethel Merman) blev også hægtes sammen ved Æstetisk Nest. @ Thepioneerwoman

New-til-Me Hæklet Blogs

Ingen i denne omgang, der var bare hæklet. Det er okay. Masser af hækling i multi-håndværk blogs på denne ene.

Multicraftual Blogs med hæklet Indlæg

 • A Beautiful Mess. Glade for at have finde denne også-multicraftual virkelig smuk blog, der indeholder nogle hækling (med en indlysende tilbedelse for @ twinkiechan) og masser af mode, stil og andre lækkerier. @ Elsiecake
 • Smil og Wave. Tekstede “vintage, hjems indretning og store messer” dette er en inspiration blog fyldt med billeder. Den hækling er for det meste vintage fund og giveaway poster. @ RachelDenbow
 • Deluxe. Dette er en blog for en OK Indie Craft Bazaar at CraftyMinx er en del af. Ligner sjov! @ DeluxeOK
 • Early Bird Sømme. Overvejende en broderi blog med smæld af hækling og andre håndværk. Denne blogger først for nylig begyndt at hækle, så jeg forventer at blive at se mere af det på bloggen! @ ebscrafts
 • Fundet det gjorde det. I begyndelsen af ​​sidste år, hvor denne blogger nævnte hun ikke hækle meget længere, så det meste af hækling er i arkiverne, men hvad er der er dejlige. (For eksempel, hun skrev om Crystal Gregory, en hæklet kunstner, jeg har profileret her på denne blog.) Værd at se. @ FounditmadeitOK
 • Red Dirt Revival. Der er kun en lille hæklet i denne søde blog om moderskabet, vintage ting og andre lækkerier. @ RedDirtRevival
 • Sweetheartville. En selvudråbt “maker af messer” fejrer kvinderne i fortiden med vintage fund. Hæklet gør en udseende nu og da.

Non-Hæklet Blogs

 • Door Sixteen. Et bogomslag designerens blog om arbejde, hus projekter og andre ting. Meget sød. @ Doorsixteen
 • Thompson Familieliv. Endnu en smuk Multi-håndværk blog med fokus på børn’ håndværk og familieliv. @ kitschydigitals
 • Bifftastica. Genbrug / upcycling snu blog med en masse gode tøj indlæg.
 • Stegt Okra. Terrific fotos af håndlavede ting med vægt på håndtaske design. @ Adrian_Mix
 • Jem Jam. Syning, quiltning, bagning og flere indenlandske håndværk kærlighed. @ Jem_Jam
 • Jeremy og Kathleen. En freelance kreativitet, design og livet derhjemme blog rig med smukke billeder. @ Andkathleen

Andet

 • Pippin og Pearl. Denne blog havde server problemer de få gange jeg checket ind på det. Normalt er dette, hvor jeg skriver om “forældet” blogs, men CraftMinx synes virkelig på toppen af ​​hendes blogroll så jeg gætte det var bare en quirky computer problem. Da alle de andre blogs på listen var værd at tjekke ud, jeg ville sige dette er en værd at vende tilbage til for et kig. @ Pippinpearl

Hvad fandt jeg? CraftyMinx læser naturligvis masser af super smukke blogs. Elske deres æstetiske design. Faktisk Jeg må tilstå, at jeg fulgte Pinterest links til næsten alle disse bloggere. icon smile CraftyMinx Gets Hooked Together

pinit fg en rect gray 28 CraftyMinx Gets Hooked Together
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
65mary65
65mary65

loveing ​​alle blog ruller!!!! Jeg vil nogle virkelig pæne steder på grund af dem.. Gør mig se, hvordan forskellige vi alle er, men vi har alle en ensartethed (håber det giver mening)....

craftyminx
craftyminx

Virkelig cool indlæg Tak for featuring min blog roll :) Pippen og Pearl er tilbage op, hun havde ændret linket til hendes vigtigste blog, så jeg fast link på min hjemmeside samt (tak for at fange, at!): http://pippinandpearl.com/

Forrige post:

Næste indlæg: