Sjov Fredag ​​Find: Hæklet I hankie Couture

ved KathrynFebruar 24, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Books, Vintage Hæklet

Post image for Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture

Jeg opdagede en adorably sjov bog i mit bibliotek for nylig opfordret Hankie Couture Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture. Forfatter Marsha Greenberg tager vintage lommetørklæder og former dem i sandhed fantastiske små kjoler til dukker. Jeg troede ikke, jeg ville komme ind i det, fordi jeg ikke sy og ikke kan lide dukker, men jeg endte med nedsænket i siderne, fordi der er så sjovt, kreativ måde finder her. Og ja, på siderne, Jeg gør udspionere en lille smule hækling.

crochet doll dress Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture

crochet hankie couture Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture

crochet couture Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture

Denne bog er absolut værd at $6 eller $7 det koster på Amazon for inspiration, mode sjov og et sofabord bog samtale stykke.

pinit fg en rect gray 28 Fun Friday Find: Crochet In Hankie Couture
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: