Fredag ​​åben diskussion: Alternativt materiale Hæklet

ved KathrynFebruar 10, 2012 · 13 kommentarer

i Hæklet Diskussion

crochet discussions Friday Open Discussion: Alternative Material Crochet

Om Discussion Indlæg

Jeg værdsætter, hvad mine læsere har at sige og tænke, at din stemme kan bidrage med en masse viden på denne blog. Hver fredag ​​Jeg vil sende en tanke eller et spørgsmål, som jeg mener er relevant for crocheters i dag. Det er en chance for dig at dele dine tanker og meninger om emnet. Du kan bare sige, hvad der er på dit sind om det, eller du kan reagere på andre folks kommentarer og tanker. Altid føler sig tryg ved at dele dine tanker, men også bruge sin sunde fornuft i at gøre det rent, respektfuld og rart at alle i gruppen.

Dagens emne: Non-Yarn, Non-Thread Crochet

Jeg har nævnt hækle med alternative materialer mange gange på denne blog samt på Twitter og G men vi har ikke haft en indgående drøftelse om det. I want to get your honest thoughts about the pros and cons of crocheting with anything other than yarn or thread. Have you done it? Like it? Hader det? Have an interest in it? Think it’s ridiculous? Tell the truth!

You can say anything you want here about your experience with alternative material but here are some ideas to get you started:

  • What materials have you crocheted with? (Some I know of are avis, plastposer, ledning, klude, trikotage, mad, cassette and VHS tape and rope.)
  • When you hear of a new material people are crocheting with, do you roll your eyes or immediately want to try it?
  • What have been your best and worst experiences crocheting with non-yarn?
  • When you’ve tried this, has it been a once-only thing or something you’d do again?
  • What positive or negative impact do you think these things have on how the craft of crochet is viewed?
  • Do you consider this type of crochet as part of your craft or is it something separate (more green crafting than crochet for example?)
  • Share links to photos of what you’ve crocheted with alternative materials!

Diskuter i kommentarerne nedenfor! (Jeg vil løbende tilføje mine to cent i svar som dagen går på.)

pinit fg en rect gray 28 Friday Open Discussion: Alternative Material Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
Anastacia Knits
Anastacia Knits

I haven't experimented much - I've done the plarn thing a few times, always said I'd do it again but haven't. I've always wanted to try using tee shirt material... but so time consuming to actually turn tees into yarn...

65mary65
65mary65

OK I am spoiled by a skein/hank of yarny fiber that i can buy,:)

65mary65
65mary65

YAY for experimenting is FUN!!!!! I tried plarn, alot of work is involved. Jeg ser også liv, som jeg kunne hækle med"at". Jeg har aldrig rulle mine øjne. Jeg er altid forbløffet over, hvad folk kan og vil gøre med en krog, Det giver mig glæde at være en del af en så forskelligartet talentfuld gruppe af mennesker, og nogle gange er det bare gør mig til at smile. Det er en meget god ting faktisk .......

rj1ofakind
rj1ofakind

Jeg har altid ønsket at prøve at bruge gamle trøje skjorter, men har så meget andet i kø for at gå. Jeg kan gå igennem en butik og se noget i en streng form og sige "Jeg kunne hækle noget med at". Men, Jeg har aldrig haft lyst til Plarn. Hvad jeg elsker mest om hækle er blødhed af de anvendte materialer.

Jeg føler, at bruge unusal materialer hjælper udvide hækle som et håndværk, og som kunst. Eksperimenter er sjovt!

craftopoly
craftopoly

Jeg har aldrig brugt andet end garn egentlig, but I would like to try using plastic bags. I always use the recyclable bags when I go to buy groceries so I think it would be cool to use plastic bags to make some. I just need to find someone who knows how to make the yarn because I have no clue how to do that. I think there are some sites that tell you how to do it. I I imagine it takes a lot of cutting and twisting though, if only I had the time! Some other things I would like to try are wire, and jersey. You can make some cool jewelry crocheting with wires. And I've seen people make crochet things from old tshirts too.

ragrose
ragrose

I have made rugs from t-shirts and bags from string, both worked very well and are not only strong and practical but much appreciated by anyone I have given them too :)

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@rj1ofakind I love that last thought of yours! ("I feel that using unusual materials helps expand crocheting as a craft and as art. Eksperimenter er sjovt!") So right on!

I think a lot of people agree that the soft texture of the yarn is what they love about crochet so the appeal is there primarily to work with other soft materials (like jersey). Makes perfect sense to me.

Seneste blogindlæg: Hæklet Quote: På Filtning

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@craftopoly@craftopoly I'd like to eventually try doing wire crochet to make jewelry. I agree that you can do some cool stuff with that. I'm always seeing great stuff on Etsy. Plus there's a few crochet books about it that just look so beautiful.

I've done the plastic bag crochet. I used a YouTube video to learn how to make the plastic but I also know that there are written/photo tutorials on sites like RecycledN2Yarn. I was actually just thinking the other day that there's probably a market for someone interested in cutting the bags and making balls of plastic yarn. I know there are companies selling t-shirt yarn now, all cut into nice uniform strips and dyed the same color, so I would imagine people might be interested in buying plastic bag yarn that's already cut and twisted together and separated into similar colors. Hvad tror du,?

I didn't find making the plarn too terribly time consuming but I did find that I didn't particularly enjoy crocheting it. Glad I tried it, selv.

Trackbacks

  1. [...] Open Discussions on crochet we talked about: Fordele og ulemper ved Pinterest, Hæklet Snobbery, Alternative Material Crochet and Crochet [...]

  2. [...] love learning about alternative material crochet. Svar inkluderet, snor, tråd, sejlgarn, ledning, papir, plarn and [...]

Forrige post:

Næste indlæg: