Design og Sculpture kunstner Anna Krystyna Casey

ved KathrynFebruar 27, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Kunstnere

Post image for Design and Sculpture Artist Anna Krystyna Casey

Så snart jeg så det unikke hæklet kunst på Anna Krystyna Casey hjemmeside Jeg vidste, at jeg ønskede at tage et nærmere kig. Hun bruger en unik proces for at trykke hækling og andre tekstiler mellem glas og andre skrøbelige strukturer til at skabe disse Unik skulpturelt design elementer, der er iøjnefaldende. De gør dig pause og ønsker at lære mere. Eller i det mindste det er, hvordan de gør mig til at føle.

Mere om hækling kunstner Anna Krystyna Casey

Anna Krystyna Casey er en tekstil, design og skulptur kunstner, der tror jeg fik en grad fra Tekstiler program Loughborough University i MultiMedia arbejde. Hun deltog i flere udstillinger i 2011. Hun vandt også Craft Råd Award i 2011 for innovation i strikkede tekstiler. Du kan finde hende som @ anna_k_casey på Twitter og Anna.Krystyna.Casey på Facebook.

Anna Krystyna Casey Hæklet Art

Denne kunstner bruger en virkelig enestående proces, der tager detaljerne i hækling og ændrer dem, forstærker dem og omformer dem i overraskende nye designs. Selvom hendes brikker varierer fra punkt til punkt, den grundlæggende proces er, at hun tager et stykke stof (ofte hæklet i hånden) og fordyber det ind i en skrøbelig objekt (som glas eller gips eller endda voks). Dette skaber en sidste brik, der tjener til at fremvise stoffet i en frisk ny måde, der får dig til at se på det i et andet lys, end hvordan du ville se det, hvis det var bare stoffet på sin egen. Jeg kan lide resultatet af den proces, herunder organisk udseende mange af hendes poster.

Kunstneren beskriver denne proces bedre end jeg, siger på Loughborough multimedie kandidater website:

“Skulpturelle objekter, mellem kunst, kunsthåndværk og design, er udviklet gennem et visuelt og konceptuelt design proces for at skabe arbejde, der udfordrer alle forudfattede. Materialer, både usædvanlige og fælles, er indesluttet i en lang række medier, oversætte billeder af den mikroskopiske verden omkring os.”

Jeg gerne også virkelig Design Factory beskrivelse af, hvad hun gør:

“Gennem processen drevet design, glas, papir og voks danner skrøbelige strukturer, narres trikotage. Et sted mellem design og skulptur, arbejdet er alsidig samt smukke, og egnet til en lang række miljøer og anvendelser. Den nuværende kollektion er baseret på billeder af den mikroskopiske verden omkring os, og cellulære strukturer inden hæklede masker. Skulpturer vokset fra cellulær billedsprog ledsage en række glas fliser, som kan bruges rundt om i hjemmet og i smykker. Kemiske reaktioner i glas kombineret med hæklet billedsprog og hånd processer sikrer hvert glas fliser og skulptur er helt unik.”

Favorit Anna Krystyna Casey Hæklet Kunst Eksempler

Jeg vil opfordre dig til at tjekke Annas hel hjemmeside for at se hende arbejde, men her er et par af mine foretrukne eksempler på hendes hæklet kunst:

crochet art sculpture Design and Sculpture Artist Anna Krystyna Casey

crochet art detail Design and Sculpture Artist Anna Krystyna Casey

crochet artist1 Design and Sculpture Artist Anna Krystyna Casey

crochet artwork Design and Sculpture Artist Anna Krystyna Casey

Andre Lignende Hæklet Kunstnere

Jeg har ikke set nogen andre hæklede kunstnere ved hjælp af denne samme teknik. Men, der er nogle kunstnere, det minder mig om på en abstrakt måde.

For eksempel, det minder mig om Catherine Carrs hæklet glas:

crochet glass Design and Sculpture Artist Anna Krystyna Casey

Og det minder mig om Jo Kamm er hyperbolsk hækling under glas:

hyperbolic crochet under glass Design and Sculpture Artist Anna Krystyna Casey

Del dine tanker om dette glas hæklet kunstner i kommentarerne nedenfor!

pinit fg en rect gray 28 Design and Sculpture Artist Anna Krystyna Casey
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] profileret arbejde hækling kunstner Anna Krystyna Casey, der kombinerer hæklet med glas og voks skulptur arbejde for at skabe unikke kunstværker. Hun viste hende [...]

Forrige post:

Næste indlæg: