Crocheter historiske mønster Serie oversigt

ved KathrynFebruar 21, 2012 · 2 kommentarer

i Hæklet Books, Vintage Hæklet

Post image for Crocheter’s Historical Pattern Series Overview

Jeg har været at udforske vintage hæklede bøger fra det lokale bibliotek sidst og på grund af, der er kommet på tværs af crocheter historiske Pattern Series, en fire-binds serie af bøger af Melissa Johnson, som jeg troede, jeg ville fortælle dig lidt om.

Grundlæggende

Der er fire bøger i denne serie, der hver dækker et bestemt niche i historisk hækling. Bøgerne er forholdsvis nye hæklede bøger (omkring ti år gammel) men de består udelukkende af vintage hæklede mønstre. Bøgerne tager andre vintage hæklede bøger og kondensere dem kombinere og ind i en fire-bogserie. For eksempel, den første bog i serien, på filet hækling, består af to bøger af Priscilla Publishing Company, der kom ud i 1911 og 1914.

Bøger

Som jeg sagde, der er fire bøger i serien. Jeg har taget en hands-on kig på de første to selv, men har kun set på de to andre online. De fire bøger er:

  1. Filet Hæklet fra i går (Crocheter historiske Pattern Series, Fly. 1) Crocheters Historical Pattern Series Overview Denne bog har hæklede mønstre, grafer og design til filet hækling emner lige fra doilies til puder. Nogle af de design indarbejde andre håndværk som syning og korssting.
  2. Irsk hækling: Crocheter historiske Pattern Series Volume Two Crocheters Historical Pattern Series Overview. Denne bog viser mønstre for en bred vifte af motiver ofte anvendes i irsk hækling. Jeg var overrasket over at finde, at de ikke var alle som Lacy, som jeg havde i tankerne, når tænker på denne niche håndværk og nød nogle af de overraskende fund her. Der er flere motiver end færdige objekt mønstre, selv.
  3. Hæklede Borter, lidser, Indsætninger og fancywork : Crocheter historiske Pattern Series Volume Three. Jeg personligt elsker bøger om hæklede kanter (min favorit moderne ene er Omkring grænsen af ​​Edie Eckman).
  4. Essential Hæklet Treasures : Crocheter historiske Pattern Series Volume Fire Crocheters Historical Pattern Series Overview. Hvor de første tre bøger i serien er på specifikke hæklede nicher, denne ene er mere en generel crocheter interesseret i vintage mønstre.

Detaljer, Fordele og ulemper

Hver bog fortsætter en kort intro om håndværket med en forklaringer af termer. Forklaringen er bedre i nogle bøger (såsom irsk hækling) end i andre bøger (såsom Filet hækling). Mønstrene selv er skrevet i vintage sprog, så de kan være svært at følge, hvis du ikke er en erfaren crocheter. Jeg kan ikke tale til mønstrene i disse bøger specifikt men generelt jeg personligt finder det svært at følge mange vintage mønstre på grund af de små forskelle i, hvordan design blev præsenteret dengang og nu. Men, disse bøger er rige på diagrammer, tegninger og sort-hvide billeder, så hvis du er en visuel crocheter så vil du finde en masse nyttige billeder her.

Resumé

I sidste ende, disse bøger er ikke rigtigt for mig, fordi jeg ikke er en visuel lærende, kan ikke rigtig læse diagrammer / grafer og ikke specielt foretrækker vintage design. Sagt, Jeg tror, ​​de giver en stor ressource for folk, der nyder vintage design, enten at arbejde direkte fra de instruktioner, eller at bruge som inspiration. Personligt ville jeg endda være i stand til at bruge den irske Hæklet bog til inspiration på grund af de mange gode motiver vist, at der.

Hvor mange vintage hæklede bøger ejer du?

pinit fg en rect gray 28 Crocheters Historical Pattern Series Overview
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Hæklet Books Pin Det jeg adore absolut vintage hæklede bøger og blade. Det kan synes mærkeligt i betragtning af, at jeg faktisk næsten aldrig bruger vintage hækling [...]

  2. [...] Crocheter historiske mønster Bog Serie Oversigt [...]

Forrige post:

Næste indlæg: