Hækl på Runway: Picard Meets YSL

ved KathrynFebruar 13, 2012 · 4 kommentarer

i Hæklet Fashion

Post image for Crochet on the Runway: Picard Meets YSL

I’ve been intently watching all of the news from the various fashion weeks with an eye for crochet. Much of that will appear in my February Celebrity and Designer Crochet Roundup at the end of the month. Men, I thought I’d bring specific attention to a show-stopping piece from LYN by Jocelyn Picard that reminds me so much of a Yves Saint-Laurent knit dress that I personally can’t stand.

Here’s the LYN item that Picard showed off at the end of Montreal Fashion Week:

crochet picard Crochet on the Runway: Picard Meets YSL

Eva Friede of The Gazette describes the show: “The pieces were haunting sleeping bag coccoons, topped with hoods and snoods.

And here’s YSL the piece it so reminds me of:

knit wedding dress ysl Crochet on the Runway: Picard Meets YSL

My sister and I went to the YSL fashion exhibit when it was here awhile back, så jeg har set, at strikke brudekjole i person. Det helt gør indtryk. Jeg har ikke glemt det. Men, modsætning til mange af de andre fantastiske tøj YSL havde i udstillingen, Jeg var slet ikke en fan af denne ene.

Andre Picard Hæklet Pieces

Jeg vil sige, jeg kan lide den moderne Picard stykke bedre end den gamle YSL stykke, selvom jeg ikke kan lide nogen af ​​dem. Og jeg vil gerne påpege, at jeg er en generel fan af Picard.

Jeg kan godt lide, at han sætter mænd i innovative hækling:

men crochet Crochet on the Runway: Picard Meets YSL

Foto kredit: Anouk Lessard

Men jeg vil også gerne meget af det, han har gjort for kvinder (arbejdet i samarbejde med andre designere):

designer crochet picard Crochet on the Runway: Picard Meets YSL

Del dine tanker om disse stykker i kommentarerne nedenfor!

pinit fg en rect gray 28 Crochet on the Runway: Picard Meets YSL
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
65mary65
65mary65

Det rejser spørgsmålet; HVORFOR? og hvad i alverden tænkte de??? looks like a waste of some great Fiber.. I am very liberal and open minded but,PLEASE.... Jeg er enig 100% with you..... (goodness gracious)

Trackbacks

Forrige post:

Næste indlæg: