Inde Hæklet Hæklet begær i

ved KathrynFebruar 5, 2012 · 10 kommentarer

i Hæklet concupiscence Info

inside crochet 500x701 Crochet Concupiscence in Inside Crochet

Tak til Sue over på SIBOL, Jeg fandt ud af, at spørgsmålet (#27) Inside Hæklet der omfatter deres første nogensinde “bedste håndværk blog” Awards er nu på tribunerne. Jeg gik straks og regnede ud, hvordan at hente en digital version, så jeg kunne tjekke det ud. Hæklet begær er der som en runner up:

crochet blog Crochet Concupiscence in Inside Crochet

Jeg ønskede at sige tak til Adrian Lito Inside Hæklet for den dejlige skrive op. Jeg ønskede også at sige en stor tak til alle jer, der nomineret, og derefter stemte for Hæklet concupiscence. Det er så værdsat!! Og jeg vil gerne sige et stort tillykke til alle mine kolleger hæklet bloggere. Vinderne (For) var Attic 24, Planet juni og Lille Tin Bird og løberne op med mig var Emma Varnam og SIBOL.

pinit fg en rect gray 28 Crochet Concupiscence in Inside Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] på denne hæklet blog. Vidste du se, at denne blog blev valgt som en runner-up for bedste håndværk blog i Inside hækling? Og at jeg lanceret et nyt månedligt nyhedsbrev? Tak til alle mine faste læsere og kommentatorerne, der [...]

  2. [...] Vidste du se, at denne blog blev valgt som en runner-up for bedste håndværk blog i Inside hækling? [...]

Forrige post:

Næste indlæg: