En anden Udokumenteret Student Hækle at betale for kollegiet

ved KathrynFebruar 17, 2012 · 2 kommentarer

i Hæklet Nyheder

Post image for Another Undocumented Student Crocheting to Pay for College

Awhile tilbage Jeg rapporterede om en pige, som var hækle Plarn emner til salg med henblik på at betale for kollegiet, en uddannelse, hun ikke kunne få økonomisk støtte til, fordi hun ikke er en dokumenteret borger i USA. Der er en ny nyhed rapport om en anden gøre det samme, og denne gang er det en fyr hækle sin vej til en vis grad.

Etsy Pays til College

Hispanically Speaking Nyheder forklarer, at Jose Luis Zelaya er en ung fyr fra Honduras, der forsøger at betale for sin egen college uddannelse såvel som for hans søsters college klasser. En af de måder, han gør dette, er gennem hans Etsy butik, DREAMbeannies. Han bruger i butikken for at sælge billige hæklede hatte, tørklæder og andre småting specifikt at rejse penge til hans college klasser. Han studerer ved Texas A&M University, hvor han er i en kandidatuddannelse for engelsk som andet sprog. Han er den første i sin familie til at komme ind i ph.d.-skole.

At lære at hækling i Honduras

Zelaya var interesseret i hækling, så snart han så det første. En kvinde på gaden var hækle og han fortalte hende, at han ønskede at lære. Desværre, hun faktisk slået ham ned, fordi hun følte, at hækle var en piges håndværk. Han var vedholdende i at lære selv. Han lærte og har været hækle for omkring tolv år.

Speedy crocheter

Zelaya er en hurtig crocheter, som du kan se i videoen ovenfor. Faktisk, han forsøger at slå Guinness World Record for den verdens hurtigste crocheter. Pladen er i øjeblikket indehaves af Lisa Gentry der kan hækle 28 tc sting på et minut. En anden hurtig crocheter, der er kommet tæt på at slå Lisa Gentry er Jayna af JJCrochet.

Hvad synes du om at bruge Etsy til at betale for en college uddannelse?

pinit fg en rect gray 28 Another Undocumented Student Crocheting to Pay for College
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] En anden Udokumenteret Student Hækle at betale for kollegiet [...]

  2. [...] næppe den eneste måde, eleverne bruger hæklet at betale for kollegiet selv. Mange studerende, like Jose Luis Zelaya, er begyndt hæklet-baserede virksomheder i deres fritid til at rejse midler til at betale for [...]

Forrige post:

Næste indlæg: