En lidt af hvad jeg har Hæklede seneste

ved KathrynFebruar 8, 2012 · 4 kommentarer

i Min hækling arbejde

Post image for A Little of What I’ve Crocheted Lately

Her er en lille Roundup af nogle af de færdige emner, jeg har hæklet sidst. Du har set nogle af dem her og der på bloggen i forskellige stadier af udvikling, men jeg troede, jeg ville gøre et højdepunkt indlæg, da jeg ikke havde fremvist nogen af ​​dem specifikt sidst.

crochet mittens A Little of What Ive Crocheted Lately

Mænds Hæklet vanter. Gratis hæklet mønster designet af Beth Parsons, tilgængelig via Bridge and Beyond.

textured crochet scarf A Little of What Ive Crocheted Lately

Detalje af en stor Hæklet Tørklæde. Ingen specifik mønster. Lion Brand Uld Nem garn. Lavet primært med post-sting, V-søm og hdc.

crochet dress A Little of What Ive Crocheted Lately

Jeg elsker min nyeste hækling kjole som er lavet primært Malabrigo garn i Persien (men svinder til en grå / sort blanding, som jeg ikke er sikker på det mærke).

crochet mug rugs A Little of What Ive Crocheted Lately

Hæklet Mug Tæpper. Den første er lavet ved hjælp af tre dele af hækling tråd sammen (rød, hvid og sort) og laver en grundlæggende hdc rib sting. Det har en shell grænse på bare sort. Den anden er en 70′s inspireret bedstemor firkantet krus tæppe lavet med fem farver, ved hjælp af to tone bedstemor metode har jeg kærlig lige nu.

pinit fg en rect gray 28 A Little of What Ive Crocheted Lately
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: