365 Måder at Wear Hæklet: Nye Hæklet Kjole

ved KathrynFebruar 29, 2012 · 5 kommentarer

i 365 Måder at Wear Hæklet

Jeg har lige færdig med at foretage denne hæklet kjole. Drapere er ikke perfekt, især i ryggen, men jeg er super begejstret for det alligevel! Jeg brugte tre forskellige garner for at gøre det:

Det er næsten helt tredobbelt hækling at holde nogle åbenhed til design. Der er en lm 1, sk 1 i fm for et par rækker, hvor båndet slips er. Og den nederste række af Moyra er dc, men kun fordi jeg var ved at løbe ud af det. icon smile 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress Og meget nederste række krydses dobbelt hæklet.

Outfit

crochet style9 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress

Nye Hæklet Kjole, Brown diamant mønster Netstrømper over hvide uigennemsigtige strømpebukser, Blå Flats

Oh, og jeg havde ikke planlagt på det kludetæppe hår, men jeg er faktisk slags grave det icon smile 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress

Hæklet Detail

crochet detail5 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress

crochet dress back 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress

The Shoes

crochet and shoes 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress

Dette indlæg er en del af 365 Måder at Wear Hæklet

pinit fg en rect gray 28 365 Ways to Wear Crochet: New Crochet Dress
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
tlc200912
tlc200912

Har du et mønster for denne kjole - meget søde kærlighed kigge på dine ideer ea dag

dlyrs
dlyrs

Smuk kjole - og dit hår ser flot ud. :)

CrochetBlogger
CrochetBlogger moderator

@tlc200912 Tak så meget for at nyde min 365 projekt. Jeg har så meget sjov med det! Desværre har jeg ikke har en hæklet mønster dele til kjolen. Jeg har ikke fået ned disciplin til at tage noter, når du opretter ting til mig selv, så det hele er en af ​​en slags. En dag jeg kan prøve min hånd på mønster skrivning.

Seneste blogindlæg: Vintage hæklet - Krogen begær

Trackbacks

  1. [...] blog foræring, men jeg holdt også et par fed for mig selv. Jeg endte med at bruge det som bunden af ​​min seneste hæklet kjole. I sidste ende jeg nød hvordan det viste sig, og jeg ville overveje at bruge dette ophørte garn igen, [...]

Forrige post:

Næste indlæg: