10 Word Garn anmeldelse: Patons Voodoo

ved KathrynFebruar 8, 2012 · 11 kommentarer

i Garn Anmeldelser

patons voodoo yarn 10 Word Yarn Review: Patons Voodoo

Den Garn:

Patons Voodoo. 92% akryl, 8% nylon. 33 værfter til en 50 gram nøgle.

Den farve jeg brugte:

Rubin.

novelty yarn 10 Word Yarn Review: Patons Voodoo

Garn, der anvendes på:

yarn1 10 Word Yarn Review: Patons Voodoo

dobbelt hæklet frynser føjet til bunden af ​​kjole

Min 10 Word Kortfattet Garn anmeldelse:

 1. Nyhed.
 2. Udgået.
 3. Rå.
 4. Fjer.
 5. Non-splitty.
 6. Poodle. (Hvad kan jeg sige, det er, hvad det minder mig om, når arbejdet op.)
 7. Storskrald.
 8. Dunet.
 9. Fiber.
 10. Meh. (Ligeglade med, hvorvidt jeg nogensinde ville bruge det igen, men da det er en udgået garn det er hovedsagelig et ikke-problem.)
pinit fg en rect gray 28 10 Word Yarn Review: Patons Voodoo
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
65mary65
65mary65

oh yeah, jeg har nogle selskab, der er ved at tage lidt af min "mig" tid lige nu.. Jeg savnede også dig ...

65mary65
65mary65

Tak for at være så hurtig!!! Glad for at du fandt hende og er "passerer-hendes-on" . Hun skaber kunst. ok tid for mig at gøre noget mere trolling .... LOL

65mary65
65mary65

oh yeah "meh" er sådan en stor ord, siger så meget med 3 breve!!!!! tak for din ærlighed og makeing mig grine kaffe ......

65mary65
65mary65

"Yepper s puddel det er ... elsker farven though.have i mit stash nogle udgåede Novy s . Jeg gemme dem til hat kanter osv. Lader være de kan være svære at spille med, medmindre du har stor krog stor lys og kan "føler" din vej. Ok nødt til at videregive dette til dig "Katheryn. Vintage Hæklet / eller irsk hækling . gik Trolling Fundet en dame på Ravelery der gør nogle AWESOME BEDØVELSE fantastiske arbejde!!! ( jeg råben højt nok???) Mange Google-billede links senere fandt jeg "Asia62" Venligst, hvis du ikke gør "kende" hende, Find hende!!!! Hendes arbejde falder ind under Free-form, også ... Hendes kjoler er bare WOW!!!!!! Hvis du kender hende passere hende på eller bare noget, hun er incredable ....... Hun kan have en blog. Jeg er ikke kyndige til at finde det ... Google-image kjole er greens og du vil vide det, når du ser det.. Betagende ......

Trackbacks

 1. [...] Patons Voodoo mini gennemgang [...]

 2. [...] den kjole, jeg har tilføjet Patons Voodoo Garn til nyligt. Hvad jeg gjorde her var faktisk brugt et papir hulning at hulle i lyset [...]

 3. [...] Patons Voodoo mini gennemgang [...]

Forrige post:

Næste indlæg: