Garn Snapshot: Alpaca Suri Ribbon

ved KathrynJanuar 11, 2012 · 3 kommentarer

i Garn

Dette er, hvad jeg arbejder med lige nu:

suri ribbon alpaca yarn Yarn Snapshot: Alpaca Suri Ribbon

Dette er Suri Ribbon af The Alpaca Yarn Company. Det er 100% superfin alpaca.

Det føles dejligt og er en flot farve kombinere forskellige blå og grønne.

suri ribbon yarn Yarn Snapshot: Alpaca Suri Ribbon

Det er lidt svært at regne ud, hvad de skal gøre med det, selv, fordi det er sådan en tyk garn bånd og kun kommer 17 værfter til en nøgle. Jeg arbejder det ud ved hjælp af en K krog. Vil helt sikkert deler, når jeg har noget.

Hvad har du gjort med bånd garn?

pinit fg en rect gray 28 Yarn Snapshot: Alpaca Suri Ribbon
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Hætten krave, som kan drejes ned eller til venstre op, er lavet af Suri Ribbon Alpaca Garn. [...]

  2. [...] stropperne, så i stedet for at gå på mine skuldre, jeg kunne bare binde dem bag min hals. Jeg tog Alpaca Suri Ribbon og gjorde en enkelt hæklet med det omkring hver af disse stropper til at tilføje nogle detaljer til hals bånd. [...]

  3. [...] i en størrelse K. Garnet, som jeg brugte er den blå og grøn Superfine voluminøse alpaca suri bånd, som jeg fremviste tidligere på [...]

Forrige post:

Næste indlæg: