WIP onsdag: Black and White Granny

ved KathrynJanuar 4, 2012 · 0 kommentarer

i Min hækling arbejde

wip crochet WIP Wednesday: Black and White Granny

Bare en hurtig opdatering på det eneste, jeg har arbejdet på hidtil i denne travle start til 2012. Jeg har gennemført de fleste af de røde firkanter til mit 40 Variationer over et Granny projekt, og har besluttet, at jeg vil være at montere dem på en stor sort og hvid bedstemor firkant. Jeg elsker bare kontrasten af ​​rødt mod sort og hvid.

Med henblik herpå, Jeg har arbejdet på den store bedstemor firkant ved hjælp af billige sort og hvid akryl (nogle Lion Brand FUN garn, nogle Red Heart Classic og nogle tilfældige i-stash ting). Der er behov for at få en meget større at arbejde for fuld projekt, men her er hvad jeg har fået hidtil:

black white and red large granny square WIP Wednesday: Black and White Granny

Klik på billedet i toppen af ​​stillingen, hvis du ønsker at se, hvad andre forbinder op til på denne første WIPW af det nye år.

pinit fg en rect gray 28 WIP Wednesday: Black and White Granny
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: