Resumé af en Cross-blog Hæklet Samtale

ved KathrynJanuar 22, 2012 · 1 kommentar

i hæklede interviews

cross blog crochet conversation Summary of a Cross Blog Crochet Conversation

Gennem hele den forløbne uge havde jeg en vidunderlig tid at gøre en cross-blog hækling samtale med Sara af mor med en krog. Jeg håber, at du var i stand til at følge med, da vi gik frem og tilbage fra min blog til hendes skabe en samtale om crafting og mange andre ting. Hvis det ikke er, her er en oversigt over, hvad vi talte om, og i bunden af ​​dette indlæg, vil du finde links til alle ti af vores stillinger for at få den fulde historie om, hvad vi sagde.

Hæklet Historier

Jeg finder det altid interessant at lære om, hvordan crocheters kom i gang på håndværk og hvad der holder dem går i det. Sara delte, at hun begyndte at hækle, da hun var gravid, fordi hun ønskede at gøre noget for barnet. Jeg delte, at jeg begyndte at hækle et par år siden, da der beskæftiger sig med et alvorligt anfald af depression. Dette førte til en samtale om vores forskellige erfaringer med depression (mig) og bipolar (hende) og hvordan hækling har været helende for os begge, når der beskæftiger sig med følelsesmæssige situationer. Jeg tror, ​​at det er vigtigt at dele disse historier, fordi det lader folk vide, at de ikke er alene i deres hårde tider, at der er en vej igennem til den anden side, og at hækling kan være en stor del af denne.

Velgørenhed Hæklet

Sara også deles i hendes hæklet historie, at hun var glad for at være i stand til at bruge sine evner til at give tilbage til andre gennem velgørenhed crafting. Hun mistede en baby i 1998 og en måde, hun fik gennem det var at starte hækle støvletter for mødre, der havde mistet spædbørn (samt tæpper til gravide). Dette førte til en virkelig stor samtale om hækle for andre, og hvordan det kan være gavnligt, ikke kun til modtageren, men også til den person, der gør det hækling arbejde.

Hæklet Fiction / Litteratur

En af de lettere hæklet emner, der var virkelig sjovt at tale om var vores fælles interesse i at læse mere hæklet fiktion, litteratur og ikke-mønster non-fiction. Sara kan lide mysterier og var fan af den første roman af Betty Hechtman (der har en hæklet mysterium serie) men kunne ikke finde de andre i serien for overbevisende. Jeg var ikke så trukket ind til Hechtman bøger, som jeg ville ønske jeg havde været. Jeg nævner, at der er en anden hæklet mysterium af Bendy Carter kaldte Døende til hækling der kan være værd at se på, selv om jeg ikke har læst det. Vi har både læst og lo sammen med Mary Beth Temple samling af hæklede essays titlen Hooked for Life: Eventyr af en Hæklet Zealot og er enige om, at der bør være mere humoristisk hæklet skriftligt som denne. Og jeg ønsker at tjekke de nye unge voksne roman kaldet Ja, som jeg har nævnt på denne blog i fortiden.

Vores 2012 Projekter

En af de vigtigste ting, Sara og jeg talte om i løbet af denne samtale var de forskellige projekter, som vi hver har stået på i år.

Sara har nogle virkelig cool ting foregår, herunder:

Og jeg fik mulighed for at dele mere om min 2012 projekter, som omfatter:

Læse det hele; Links til 10 Indlæg:

Vidste du nyde denne cross-blog samtale? Er det noget, du gerne vil se mig gøre med andre crocheters?

pinit fg en rect gray 28 Summary of a Cross Blog Crochet Conversation
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] personligt virkelig nydt min uge lange cross-blog hæklet conversationwith Sara fra mor med en krog. Men, denne måneds mest populære indlæg var min hæklet kunstner [...]

Forrige post:

Næste indlæg: