Nogle Hæklede kunstnere er til en Award (Go Vote!)

ved KathrynJanuar 26, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Art

Det er tid til den endelige afstemning om fremtid City Award, og der er mere end én hæklet kunstner i konkurrencen. Tag et minut til at gå stemme på din favorit og fejre en fremtid, der inkluderer hæklet kunst!

Future of the City Award

The Future of the City Award started when thirty two different artists were asked to image what a futuristic city would look like. The artists were in four different categories: fotografering, design, textile and food. It’s now been narrowed down to the top two artists in each category, so there are eight finalists, and voting continues to see who will be the winner.

Hæklet Kunstneren Carol Hummel

Tree Cozy Cleveland 2 500x375 Some Crochet Artists Are Up for an Award (Go Vote!)

Carol Hummel is a crochet artist who is best known for her recent work crocheting a tree cozy for a public outdoor exhibit. I sit svar om, hvad en futuristisk by ville se ud, siger hun “det er tid til at tage tilbage vores byer, to throw back the cloak of gray and expose the colorful, the creative, the thoughtful, the funand that’s exactly what she does by adding her colorful yarn work to the urban landscape.

Guerrilla de Ganchillo

crochet yarnbomb 500x375 Some Crochet Artists Are Up for an Award (Go Vote!)

Jeg vidste allerede om Carol Hummel og hendes fantastisk hækling arbejde, men jeg vidste ikke, om denne hæklet guerilla, som også arbejder for at bringe farverige yarny kreationer på gaden. Guerrilla de Ganchillo er en gruppe af yarnbombers baseret i Spanien, og de forestiller sig en fremtid med “chillout byer, hvor borgerne kan danse og gå barfodet, sidde på gulvet for at have picnic med vennerne, mens man venter på bussen.”

Go Vote!

Afstemningen slutter 31 januar på 6 pm CET. Indtil da kan du stemme online (ingen registrering eller undertegnet i påkrævet) her.

Nogle kredit: Jeg oprindeligt lærte om denne pris fra Debi Y. der bogført om det på hendes blog, efter at hun har modtaget et notat fra Carol Hummel.

pinit fg en rect gray 28 Some Crochet Artists Are Up for an Award (Go Vote!)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] To Hæklet kunstnere var op til Awards [...]

Forrige post:

Næste indlæg: