Projekt Warm-Up Needs Garn Donationer at fortsætte velgørenhedsarbejde

ved KathrynJanuar 5, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet for en sag

yarn donation Project Warm Up Needs Yarn Donations to Continue Charity Work

Projekt Warm-Up er en 40-frivillig-stærk organisation, der arbejder for at give strikke, hæklede og syede produkter til at hjælpe folk i alle aldre holde varmen, når de er behov. Desværre, kampe i de seneste to år har forladt dem uden nok garn og stof at gøre elementer til donation.

Om Projekt Warm-Up

Projekt Warm-Up er en frivillig organisation af Crafters der donerer deres tid og evner til at skabe garn og stof hatte, dyner, baby-trøjer, tørklæder og andre elementer til folk i alle aldre, der har brug for hjælp opholder sig varm (især i vintermånederne). De gør rundt 3000 emner pr måned. Punkterne er taget til forskellige non-profit organisationer, hospitaler og skoler for donation.

En Rough par år

Tri-City Herald ud af staten Washington forklarer, at organisationen har haft en hård par år. De havde tidligere haft til huse på en frivillig center, men den nonprofit center lukket i januar 2010 og at venstre Project Warm-Up ude i kulden. Det var ikke før oktober, at de var i stand til at finde plads med en anden nonprofit i området, en organisation, der netop havde afsluttet nogle ombygninger og var villig til at dele plads til at sortere og opbevare varer til donation.

Afhængige Donationer

Størstedelen af ​​Projekt Warm-Up frivillige er seniorer på en fast indkomst, så de er afhængige af doneret forsyninger til at være i stand til håndværk, der har behov. De accepterer garn donationer samt kontante donationer til at købe forsyninger. De er i øjeblikket især behov for lilla garn for deres deltagelse i at øge bevidstheden om lilla gråd samt rød, hvid og blå garn for deres donationer til veteraner. Den Tri-City Herald har mere information til dem, der søger at gøre donationer.

pinit fg en rect gray 28 Project Warm Up Needs Yarn Donations to Continue Charity Work
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: