Prison Hæklet Program Leader Modtager Frivillige Award

ved KathrynJanuar 19, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Nyheder

crochet prison 500x379 Prison Crochet Program Leader Receives Volunteer Award

Jeg har nævnt et par gange på denne blog, at der er en masse fængsler, der tilbyder hæklede programmer. Jeg har aldrig rigtig tænkt over, hvem der kører disse programmer indtil nu, da jeg har lært, at et af de programmer, der drives af en frivillig, der netop har modtaget en pris for sit hårde arbejde.

Prisen

Den Statesman Journal rapporterede for nylig, at en frivillig ved navn Karen Bennett havde modtaget Frivillige of the Year Award fra The National Coalition of Community-Based Correctional og EF Re-Entry Service Organizations (NC4RSO). De forklarer, at “Den NC4RSO anerkender enkeltpersoner og organisationer, der tjener fængsel og re-entry relaterede årsager til ære for Martin Luther King Jr. National Day of Service.”

Crocheter Karen Bennett

Karen Bennet kører en hæklet gruppe på Oregon State Correctional Institute. Min antagelse er, at hun underviser interesserede indsatte hvordan at hækle, hjælper dem med sting og organiserer forskellige projekter for hendes gruppe. Artiklen siger, at gruppen gør en lang række emner, herunder tørklæder, hatte og legetøj. Disse hæklede poster derefter doneret til mennesker i nød på hospitaler, krisecentre og gennem andre lokale organisationer. Bennett ikke bare gøre det en gang om måneden eller noget lignende, enten. Hun vier fire dage om ugen til denne velgørenhed hæklet program!

Fordele ved Hæklet i fængsler

Nogle mennesker spekulerer på, hvorfor der skulle være en hæklet gruppe i et fængsel indstilling. Det er fordi fordelene er mange. Disse ydelser omfatter:

  • Tilbyder en kreativ brug af tid for de indsatte
  • De indsatte får en måde at give tilbage produktivt til deres samfund gennem donationer af deres hæklede arbejde
  • Muligheden for indsatte at lære en ny færdighed
  • Selvværd kan bygges ved at lære at hækle og lave ting til andre
  • Meditativ fordele, der kan være beroligende for indsatte i en høj intensitet situationen.

Ville du nogensinde overveje at undervise hæklet til fanger? Hvorfor eller hvorfor ikke?

 

pinit fg en rect gray 28 Prison Crochet Program Leader Receives Volunteer Award
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] individer, som i sidste ende er til gavn for hele samfundet. Jeg tror også, det er fantastisk, at fangerne hækles for andre som en måde at give noget tilbage til det samfund, som de kan have [...]

Forrige post:

Næste indlæg: