For et år siden i hækling (Og en rolig blog Fødselsdag)

ved KathrynJanuar 21, 2012 · 6 kommentarer

i For et år siden i hækling

crochet news  One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)Olek, Vickie Howell, Coral Reef og Dolce og Gabbana alle i hækling

Jeg har lige indset, at jeg har været blogging her på Hæklet begær i et år nu. Jeg vidste, at den ene års fødselsdag af bloggen var på vej op, og havde planlagt at gøre noget særligt, men så er det slags gled med stille og roligt (den 15. januar). Det er okay … i roligt ære for bloggens særlige dag jeg lancerer en ny weekend featured viser, hvad der foregik på bloggen i denne uge for et år siden.

Hæklet Art

charging bull crocheted agata olek 500x417 One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)

Den allerførste hæklet kunstner, at jeg profileret på denne blog var Olek. Jeg har siden skrevet om hendes forrygende arbejde talrige gange. Hun er still going strong, har netop åbnet en helt ny udstilling i London.

Hæklet Books

Den allerførste hæklet bog, som jeg revideret her på denne blog, var Vickie Howell forrygende Pop! Goes Hæklet. Denne bog viser hæklet inspireret af pop kultur. Jeg har da set masser af store hæklet i dette område, herunder designer hækling og hæklet på berømtheder. Jeg har også fortsat efter Vickie Howell, som hun har blogget, delt hækling og strik mønstre og lancerede sin nye garn linje Sheep(ish).

Hæklet Nyheder

Coral Crochet Exhibit 500x324 One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)

A hyperbolsk hækling reef var udstillet på denne tid sidste år i Salisbury, UK. Det var, da jeg begyndte at lære om den kølige koralrev hækling projekt, der har spredt sig hele vejen rundt om i verden takket være det hårde arbejde De Wertheim Sisters. I samme uge sidste år jeg også skrev om en kølig hyperbolsk hækling kaktushaven.

En anden nyhed bit, der skete på denne tid sidste år var, at der var en vis bekymring, at crocheters kan blive påvirket af den stigende udgifter til garn. Dette er stadig et spørgsmål om bekymring i dag; bare i sidste måned KnitPicks forklarede, hvorfor nogle af deres garn priserne går op.

Endelig skrev jeg mit første indlæg om kvinder hækle for en sag. Det drejede sig om en gruppe på fem ældre kvinder, som hækles sammen til at donere til en række forskellige årsager.

Hæklet Fashion

dolce and gabbana miss charles crochet bag One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)

Jeg gjorde min første designer hæklet funktion på denne hjemmeside i løbet af den første uge af bloggen lancering. Det var for at lade folk vide om det Dolce og Gabbana hæklet pung der sælger for mere end $1300.

Hækl på Etsy

De Etsy hæklede funktioner, som jeg har valgt for denne hjemmeside i løbet af denne uge sidste år var:

etsy crochet One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)

  1. Hæklet Hat af DaisyEzyCraft
  2. Patchwork River Rock af StitchHappens7
  3. Alaskan Varmere af Ozetta
  4. Kalot med Button af CrochetDiva66
Her er noget nyt fra de butikker, nu:
etsy crochet accessories One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)
  1. Cloche Hat Crochet Pattern af DaisyEzyCraft
  2. StitchHappens7 er nu lukket
  3. Selawik Cowl Button Wrap i Pumpkin ved Ozetta
  4. Lilla kalot med Flower af CrochetDiva66

Hæklet Citater:

De hæklede citater, der blev vist på denne hjemmeside i løbet af denne samme uge sidste år var:

"En løkke efter en løkke. Time efter time min galskab bliver hæklet. Liv og kunst er uadskillelige. " -Olek

“Strikning og hækle er som terapi for en masse mennesker.” – Janna Milbradt

“Den bedste del om det er det mig faktisk at tro på mig selv og se mit talent som noget nyttigt, der gør folk glade. Det er ikke bare at tjene penge, du kender?” -M.L. Kinnel

"Tea-farvede snørebånd, Victorian accenter, flæser og teksturerede stoffer som schweizisk prik og krog forstærke denne følelse af vintage kvindelighed. " -Marla shavin

"Jeg følte overvældet af masserne af cirkulære kreationer, der syntes at repræsentere kvindekønnet udfordring at besvare gåden om pi i neverending bomuld kniplinger." -Sigrid Arnott

Her er hvad jeg Hækle:

red crochet blanket One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday) Rød Hæklet Tæppe med Grå Blomster

pinit fg en rect gray 28 One Year Ago in Crochet (And a Quiet Blog Birthday)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Hvis du gik glip af det i sidste uge, Jeg har debuterede en ny ugentlig blog-funktion til ære for min blog er én års fødselsdag. Jeg vil gøre indlæg viser, hvad der foregik på denne blog for et år siden til ugen og [...]

Forrige post:

Næste indlæg: