Min Søsters Hæklet Tørklæde

ved KathrynJanuar 11, 2012 · 2 kommentarer

i Min hækling arbejde

Jeg gætter jeg ikke bringe noget nyt med mig til Vegas for at vise for min sædvanlige onsdag “hvad jeg har lavet” indlæg. Men, mens min søster boede hos mig, hjalp jeg hende lave en hæklet tørklæde. Jeg viste og derefter lært hende min favorit tekstureret søm (som er fptc, bptc gentog igen og igen på tværs af en række).

Den Hæklet Tørklæde

Her er, hvad hun gjorde:

crochet scarf1 My Sisters Crochet Scarf

Det er en dejlig lang tekstureret varmt tørklæde!

Garn anvendt

Hovedparten af ​​tørklæde er lavet ved hjælp Red Heart Shimmer. Hvad kan jeg sige – Jeg gav min søster nogle af mine mindre fancy garn. Jeg faktisk virkelig godt lide dette garn, selv. Hun brugte den sorte glitre som har en stor glitter til det. Hun besluttede at gøre en række af enkelt hæklet bruger min blue sparkly Lanalux yarn (andet garn jeg gerne), som var et godt valg, fordi det tilføjet den helt rigtige strejf af farve til tørklæde!

Har du nogensinde med Post sting i dit hækling arbejde?

 

pinit fg en rect gray 28 My Sisters Crochet Scarf
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Hægtes sammen skrive helt. På onsdag, når jeg normalt viser off hvad jeg har lavet, Jeg fremviste min søsters tørklæde. Og nu er jeg tilføjer en lørdag indlæg at vise, hvad jeg gjorde for at opfylde udstationering [...]

Forrige post:

Næste indlæg: