Min hækling: Hæklet Forbedrer en Strik Sweater

ved KathrynJanuar 25, 2012 · 1 kommentar

i Min hækling arbejde

Jeg har endelig fået lidt noget at vise, at jeg har hæklet i 2012. Det er på tide, at jeg endelig at gå med min crafting igen!

crochet knit sweater My Crochet: Crochet Improves a Knit Sweater

Hvad du ser på her er en genbrugsforretning strik sweater, som jeg har forbedret med hæklet, så det passer bedre og udstille nogle mere unik personlig stil. De to-blå stribet del er den sweater, der oprindeligt blev købt. Jeg har faktisk haft det i et stykke tid og har slidt det nu og da, men problemet er, at det var for kort til at se virkelig flatterende. Jeg ville bære det med en lang tank top nedenunder og der forklædt fejlen, men det er meget bedre til rent faktisk at løse problemet. Jeg gjorde det ved at forlænge sweater med hæklede rækker. Garnet, som jeg brugte var Red Heart Shimmer i sort.

crochet sweater detail My Crochet: Crochet Improves a Knit Sweater

Jeg gjorde et par rækker af dobbelt hæklet at sparke den væk. Derefter resten af ​​rækkerne er V-søm indtil udgangen når jeg gjorde en lille skallen, men laver lm 2 fm i hver maske. Jeg tilføjede også et par hæklede dekorationer. Jeg gjorde tre cirkler, som jeg placeret store knap-stil ned forsiden af ​​sweater. Og jeg gjorde en lille blomst, som jeg lagde på den ene side.

crochet details My Crochet: Crochet Improves a Knit Sweater

Jeg har ikke nogen billeder af mig i sweater endnu, men jeg er sikker på, der vil komme op snart en del af min 365 Måder at Wear Hæklet daglig foto indlæg projekt!

pinit fg en rect gray 28 My Crochet: Crochet Improves a Knit Sweater
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

Forrige post:

Næste indlæg: