Lovely Vintage Crochet Book: Hæklede Designs fra Ungarn

ved KathrynJanuar 10, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Books, Vintage Hæklet

crochet book1 Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary

Under min ferie i sidste måned faldt jeg over en dejlig gammel hæklet bog, der ville gøre en fantastisk tilføjelse til ethvert vintage hæklet bibliotek. Det hedder Hæklede Designs fra Ungarn Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary og er designet af Juliana Ray og Madeleine Bokoli, redigeret af Jean Kindmon. Bogen kan findes på Amazon ved hjælp af denne forbindelse og er prissat virkelig billigt for paperback-version, selv om kopien jeg fandt var en dejlig hardcover.

Hæklet Book Basics

Denne hæklet bog blev oprindeligt udgivet af forfatterne i 1959. Kopien jeg har fundet er en 1973 version ved Dover Publications. Det er en hæklet bog fyldt med mønstre af ungarske motiv-baserede tråd hæklede ting til hjemmet. Mønstrene er skrevet til den europæiske crocheter så amerikanerne ville have til at tilpasse mønstre til at gøre design, men det er ofte tilfældet med vintage hæklede mønstre. Bogen har en søm guide med tegninger til at hjælpe dig ud.

Hæklet Vaskeanvisninger

Jeg får et kick ud af det faktum, at ældre hæklede bøger omfatter altid vaskeanvisningerne. Vi typisk ikke se denne dag, da der er mange forskellige hvidvaskning muligheder afhængig af hvilken type garn, du vælger for din vare. Denne ene fortæller os til “vask på den sædvanlige måde” med en varm senere af rene soapflakes.

Hæklet motiver og Variety i projekter

En ting, som jeg synes er rigtig sjovt ved denne bog er, at alle projekterne er motiv-baserede og indeholder instruktioner for at tilpasse projektet til at passe forskellige elementer. For eksempel, vi modtager instruktioner for at skabe et viskestykke, men så er der størrelse tilpasninger at ændre det til en løber eller en trolley klud. Der er instruktioner til mindst én af hver af de ti forskellige motivbærende baserede poster (ligesom teacloths) men de fleste har tilpasninger for at blive de andre ting i bogen. (Betyder, at vi også har retning for en runner og en vogn klud, både ved hjælp af et andet motiv fra viskestykke, men med størrelse tilpasninger for at gøre et par af de andre emner.) Der er et par af mellemlægsserviet mønstre, der ikke motiv-baserede eller tilpasses.

Visuals: Nogle af de Hæklet Motiver

Her er tre af de forskellige motiver, som Bogen viser (med undskyldninger for det dårlige billede belysning – Jeg var ved hjælp af mit kamera telefon til at tage billeder fra bogen på biblioteket):

crochet motif1 Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary

Så er det første viskestykke mønster i bogen. Det samme motiv har instruktioner til at slå mønster i en runner og vogn klud.

crochet3 Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary

Dette motiv er et af løberen motiver, men det har instruktioner for at gøre det til en viskestykke eller rygstykket.

crochet design Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary

Det er et mønster for en frokosten sæt med instruktioner til at gøre en vogn klud eller rygstykket.

Hvad er dine tanker om motiv-baserede tråd hæklede ting til hjemmet? Har du nyder at lave dem? Har problemer med dem?

pinit fg en rect gray 28 Lovely Vintage Crochet Book: Crochet Designs from Hungary
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: