Deltag Me: 12 i '12 Velgørenhed Hæklet Project

ved KathrynJanuar 2, 2012 · 14 kommentarer

i Ikke kategoriseret

charity crochet Join Me: 12 in 12 Charity Crochet Project

One of my crochet goals in 2012 is to make more items for charity. I was originally going to try to do this as a 52 Weeks Project but I realized that this would be a little bit overwhelming in terms of making the items, getting them sent off and paying for shipping (on top of all of the year’s other crochet projects) so I’ve decided to do this as a monthly project. Want to join me?

What is 12 i '12?

Som navnet antyder, the idea is to make 12 donationer til velgørenhed i år 2012. Den enkleste måde at gøre dette på er at bryde det ned efter måned, så hver måned jeg vil være at gøre hæklede elementer, der vil blive doneret til velgørenhed. I want to spread the love and have some variety in my work so each month for me the donation will be going to be going to a different charity.

Min 12 in ’12 Charities

There are many different types of charities that you can donate to including local as well as nationwide charities. There are charities for troops overseas, chemotherapy patients, newborns, husly kæledyr og mere. For mit velgørenhedsprojekter, Jeg har fokuseret min indsats primært mod projekt, der hjælper børn i nød i forskellige situationer, ofre for vold i hjemmet og hjemløse.

En gruppe indsats

Jeg synes det er fantastisk at donere håndlavede elementer til velgørenhed, og jeg ved, at der er en masse andre mennesker, der tror så godt. Det er derfor jeg har tænkt mig at åbne denne op som en gruppe projekt for alle, der ønsker at deltage i dette års.

Hvem kan deltage?

Enhver, der er interesseret i at donere håndlavede elementer til velgørenhed på månedsbasis er tilladt at linke op her. Ideelt du skal gøre i det mindste nogle hæklede donationer men strikning, quiltning og syning typen donationer er også fint. Bemærk, at jeg vil være at kontrollere links jævne mellemrum for at sikre, at der ikke er spammere blot forsøger at få links til deres blogs uden rent faktisk ønsker at deltage i projektet, men så længe du gøre en god tro indsats for at donere håndlavede elementer til forskellige velgørende organisationer månedligt så er du velkommen til at deltage i!

Sådan virker det

Du kan tilmelde op ved at følge vejledningen nedenfor. Du vil derefter blive forpligte sig til to månedlige stillinger og tolv velgørende donationer i 2012. Selvfølgelig, disse er ikke strenge regler og intet vil ske for dig, hvis du ikke kan holde op, men det er målet. Nogle detaljerne:

 • Målet er at donere mindst én håndlavede element til en velgørende organisation efter eget valg hver måned i 2012.
 • Du vælger dine egne velgørende. Du kan se mit ovenfor. Du kan også tjekke min liste over 25 velgørende organisationer accepterer hæklede donationer eller bruge Lion Brand cool velgørenhed finderen at finde ud af, hvem du ønsker at donere til. Donationer, du ønsker at gøre er fine. Dette er dit projekt!
 • Vi vil gøre blogindlæg til at holde hinanden motiveret på den anden og sidste søndag i hver måned. Den anden søndag er en mid-måneders opdatering bare sige, hvad målet er for den pågældende måned, fortæller lidt om din velgørenhed, at sige, hvad du ønsker at gøre, etc.. Jeg synes, at det hjælper at gøre dette, fordi en hel måned nemt kan gå med uden at tænke over projektet, og dette holder dig på opgaven. Den sidste søndag i måneden er der, hvor du vise hvad du har lavet, og sender det måned.

Sådan Deltag 12 i '12

Ønsker du at udfordre dig selv til at gøre mere velgørenhed hæklet i 2012? Eller har du allerede gør en masse velgørenhed hæklet og ønsker at sprede ordet? Her er hvordan at deltage i dette projekt:

 • Skriv et indlæg om 12 i '12 forbinder tilbage til dette indlæg, så folk ved, hvad det handler om, og kan også vælge at deltage i.
 • Skrive det på din egen blog.
 • Kom tilbage til denne post og tilføje linket URL til denne stilling nedenfor.
 • Spred ordet, så andre vide om dette!
 • Kom tilbage på 2. og sidste søndag i måneden at forbinde dit seneste projekt opdateringer.
Bemærk: Den anden søndag januar kommer op hurtigt. Må ikke føler sig presset til at sige for meget i det første indlæg. Du vil måske ønsker at dele, hvad du er 12 i '12 mål er, eller hvad dit første projektidé er. Noget simpelt er altid fint. Vi vil have vores første projekt aktier januar 29, 2012 med en linky her på denne blog.

pinit fg en rect gray 28 Join Me: 12 in 12 Charity Crochet Project
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

 1. [...] du gerne vil deltage i Kathryrn velgørenhed hæklet projekt. Skriv et indlæg om det, og link tilbage til hende [...]

 2. [...] på hækling concupiscence annoncerede hende 12 i '12 Velgørenhed Hæklet Project * på mandag, og jeg overvejer at deltage, når jeg kommer i gang på mine velgørenhed torve og kæledyr [...]

 3. [...] vært for 12 i '12 velgørenhed hæklet projekt for alle, der ønsker at slutte sig til. Læs mere her. Dagens indlæg er den første januar indlæg, hvor vi kan hver aktie, hvad vores velgørenhed hækling [...]

 4. [...] vært for 12 i '12 velgørenhed hæklet projekt for alle, der ønsker at slutte sig til. Læs mere her. Dagens indlæg er den første januar indlæg, hvor vi kan hver aktie, hvad vores velgørenhed hækling [...]

 5. [...] deltager i 12 til 12 i 2012 Velgørenhed Hæklet projekt. Hovedet på over til Kathryn hæklet blog, for at se, hvem der ellers deltager i dette [...]

 6. [...] '12 Velgørenhed Hæklet Project I begyndelsen af ​​året annoncerede jeg, at jeg skulle til at starte en velgørenhedsorganisation hæklet projekt med det mål at donere håndlavede hæklede elementer til en anden organisation hver måned under [...]

 7. [...] = "#0B0B0B"; google_color_url = "#FFFF00"; google_ui_features = "rc:6"; Jeg har lanceret 12 i '12 Velgørenhed Hæklet Project med en forpligtelse til at gøre hæklede donationer til en velgørenhed per måned hele dette år. Mennesker [...]

 8. [...] 12 i '12 Velgørenhed Hæklet Project Pin Det har jeg lanceret 12 i '12 Velgørenhed Hæklet Project med en forpligtelse til at gøre hæklede donationer til en velgørenhed per måned hele dette år. Mennesker [...]

 9. [...] Hæklet Project Pin It I begyndelsen af ​​året annoncerede jeg, at jeg skulle til at starte en velgørenhedsorganisation hæklet projekt med det mål at donere håndlavede hæklede elementer til en anden organisation hver måned under [...]

Forrige post:

Næste indlæg: