Interview på iYarny, Virtual Hæklet / Fiber Loving Meetup Space

ved KathrynJanuar 4, 2012 · 6 kommentarer

i hæklede interviews

iyarny crochet group 500x361 Interview on iYarny, Virtual Crochet/ Fiber Loving Meetup Space

I sidste uge så jeg meddelelsen om, at Cris fra Hækl med Cris havde lanceret et nyt værktøj på hendes hjemmeside kaldet iYarny. Denne virtuelle chatrum kombinerer tekst chat med valgfri videochat at tjene som en stor mødested for crocheters og andre fiber kunst elskere.

Cris har startet en ugentlig torsdag aften planlagte møde i chatrum for folk, der ønsker at deltage i en hækling / strikning gruppe, men som af en eller anden grund ikke kan deltage i en lokal gruppe af deres egne. Jeg ved, at jeg elsker kammeratskab og teknisk assistance af en hæklet gruppe, men ikke altid får en chance for at gøre det til mine lokale grupper på grund af timing, afstand, etc.. så jeg tror, ​​at dette er en rigtig god idé. (Selvfølgelig, du kan også deltage, hvis du deltage i en lokal gruppe, og bare vil have en ekstra gruppe til at gå til online.) Du kan bringe hvad du arbejder på, dukke op på kameraet, og tilslut med andre i denne virtuelle indstilling for en time hver torsdag aften.

Skønt det planlagte møde er på torsdage fra 9-10 EST (med måske mere til at komme i fremtiden), chatrummet er åben 24 timer om dagen for crocheters og andre fiber kunst elskere til at forbinde med andre. Du ved, hvor meget jeg elsker at se vores online hæklet samfund styrkes, så jeg er absolut forelsket i dette nye værktøj, og kan ikke vente med at se, hvordan det udvikler sig og vokser. Jeg vil være online i morgen aften møde, og jeg håber, at du vil være i stand til at slutte sig til os, men i mellemtiden, her er et interview med Cris at fortælle dig endnu mere om iYarny.

 

CROCHETBLOGGER: Du nævnte, at du kraftigt har nydt godt af at have din lokale garn-gruppe. Kan du fortælle os lidt mere om den oplevelse, og hvad fordelene er?

CRIS: Jeg vil være ærlig: Jeg har aldrig rigtig tænkt på fordelene ved en garn gruppe, indtil jeg var i stand til at opleve at være en del af en garn-gruppe. Den indlysende fordel, at jeg straks følte var et tilhørsforhold. Ikke mange af mine kolleger i Informationsteknologi virkelig forstå, hvorfor jeg hækle og strikke. Det er temmelig fremmed for dem. Så at være i stand til at være omkring en gruppe af mænd og kvinder, der havde en lignende interesse i garn og fiber kunst virkelig tilladt mig at avenue til at tale om det og ikke føler, at jeg fik den blinde look fra alle retninger.

Den anden fordel ville være hjælp, når du laver noget nyt. Alle der har en anderledes oplevelse niveau og har forsøgt forskellige aspekter af håndværk. Et eksempel for mig ville være, når jeg forsøgte at strikke sokker for første gang. Da det kom tid til at gøre en kort-rækken hæl, Jeg blev forvirrede. Billederne i den bog, jeg havde var ikke arbejder (der tager billeder af en person strikke en hæl fra 100 meter væk, anyway?!) så jeg var på et tab. Jeg tog min stumpet lil første forsøg sok garngruppe. Diane var mere end villige til at glide hendes ting ned af mig og gå mig igennem det. Da jeg arbejdede gennem rækken på min egen, hun arbejdede på sin post. Så da det blev tid for mig at pakke og gå videre til den næste række, hun var lige der med mig, gå mig igennem det.

Jeg får gode råd og mønster forslag. Jeg kommer til at føle garn andre har spundet eller købt for et særligt projekt. Show-and-tell gør mig som et barn igen, og jeg er ok med det!

Den sidste fordel er venskab. Flere af de mennesker fra min garn gruppe gå ud til frokost og gøre garn gennemsøgninger, og jeg er altid inviteret. Nu, Jeg er helt ser frem til at møde op med min gruppe en gang om ugen og har en stor tid over en kop kaffe (godt, varm chokolade til mig) og garn.

CROCHETBLOGGER: Jeg er så glad for dig, at du har fundet denne store erfaring. Jeg kan helt sikkert relatere fra min egen (omend begrænset) med lokale garn og håndværk grupper. I en af ​​mine grupper blev jeg introduceret til det grundlæggende i drop spindel, lærte om LYS, at jeg ikke havde været til endnu, og mødte nogle fantastiske mennesker. Jeg synes det er fantastisk, at iYarny vil være i stand til at levere disse ydelser til folk, der ikke kan gøre det til lokale grupper på grund af sygdom, mangel på muligheder i deres område eller hvad anden grund.

Hvad er dine planer for førende ugentlige iYarny møder? Har du specifikke samtaleemner i tankerne, eller er det bare en "dukke op og se, hvordan det går" type ting?

CRIS: Jeg virkelig ikke har en anden end nogle af de tilfældige tanker i mit hoved plan. Jeg vidste, at hvis nogen af ​​de ideer skulle komme til at bære frugt, at jeg er nødt til at have et sted for den at finde sted. Jeg tror, ​​de første par Meet-ups er temmelig meget kommer til at være en “dukke op og se, hvordan det går” Situationen. Vi vil alle komme til at kende hinanden, da dette er et nyt eventyr. Disse er virkelig ikke møder i den forstand, at foredrag eller gå over en formel dagsorden. Det er et møde op, så folk med en interesse i garn og crafting har et sted at gå at tale om det frit og have en god tid.

Vi har lige haft det første møde op den 29. december, og emner omfattede tegn hatte, hvad vi nyder hækle mest, have kæledyr i huset, hæklede swaps, og specifikke spørgsmål om, hvordan at gøre visse ting, når hækle. Det første møde-up følte meget ligesom min første dag på min garn gruppe – lære navne, spænding i at møde nye mennesker, og nydelse i at dele, hvad vi har gjort, og hvad vi gerne gøre. Jeg har nogle fremtidige planer for iYarny med forskellige typer af meet-ups, så kan justere nogle af de planlagte tidspunkter og de samtaler, der finder sted, men samlet, Jeg tror, ​​det vil altid være en sjov, afslappet sted at møde op.

CROCHETBLOGGER: Lyder godt. Jeg ved, jeg ser frem til at være en del af det! Kan du forklare lidt mere om, hvordan chat værktøj værker?

CRIS: Chatten værktøj er forholdsvis ligetil, men at bruge det, du nødt til at være en (fri) registreret medlem på stickam.com. Når du er registreret, kan du få adgang til værktøjet via Stickam grupper eller via iYarny link på min blog. De to store funktioner i chat værktøj ser video og tekst chat. Enhver person i snak liste, der har et billede af et kamera kan være “kuperet” ind i video chat slots. Dette bliver virkelig kun en praktisk mulighed, hvis der er flere video chattere end video slots (hvilket betyder mere end otte video chattere, hvis du bruger iYarny gennem blog eller ti, hvis du bruger den på Stickam webstedet).

Du behøver ikke at gå på kameraet for at chatte selv; den anden mulighed er tekst chat. Uanset om du er på kameraet eller ikke, du kan gøre tekst chatter. Naturligvis tekst chatter for dem på kameraet og arbejder væk kan være lidt mere besværlig, blot fordi deres hænder er fulde af lækker garn. Der er muligheder til rådighed for brugeren i hvordan de interagerer med andre brugere i chatrummet. Hvis du klikker på personens navn i chattere 'liste, en menu vises med muligheder som en-til-en chat, docking deres video-feed, og ignorerer brugeren. Det kan synes en smule akavet i starten, men selve modulet er forholdsvis ligetil.

CROCHETBLOGGER: Yep, fra den smule, jeg har leget med det hidtil, Det forekommer temmelig intuitiv og nem at forstå, når du begynder at rode med det.

Hvad er de forskellige typer af ting, som folk kan bruge iYarny for når du chatter under ikke-planlagte tidspunkter?

CRIS: Ikke-planlagte tidspunkter kan anvendes uanset de personer i chatrummet vælge. Naturligvis PG gælder stadig, og hvis der er nogen spørgsmål vil jeg forvente nogen til at kontakte mig eller en anden moderator. Men, i gennemsnit mennesker kan vælge at komme ind og snakke om, hvad de kan lide. iYarny handler ikke om begrænsninger i samtaler. Min lokale garn gruppe taler om alt, og jeg ville forvente, når folk i iYarny begynder at blive fortrolig med hinanden, de samme tilfældige samtaler vil finde sted som jeg er vant til at høre på min lokale garn gruppe. Jeg kunne forudse folk møde op med venner online, få folk at kende, de ellers aldrig ville have mødt, og ved hjælp af video-chat til at hjælpe med hæklede problemer. Jeg er også sikker på der er mange andre måder iYarny kunne bruges, jeg har bare ikke tænkt på endnu.

CROCHETBLOGGER: Hvad er den vigtigste ting, som du håber folk får ud af at bruge denne chat værktøj?

CRIS: Det er svært at forudse, hvad folk kan eller ikke kan få ud af at bruge iYarny men jeg kan helt sikkert sige, at jeg håber bare folk kommer til at opleve at være en del af en gruppe af mennesker, der elsker de samme ting. Som jeg sagde før, Jeg vidste aldrig, hvad jeg manglede indtil jeg oplevede det første hånd. Jeg bliver ophidset på garngruppe nat. Jeg ser virkelig frem til at sidde rundt og griner, deling historier, taler om film og bøger, ser på garn, og kigge på andre’ færdige objekter. Jeg har set nogle kommentarer på YouTube, min blog, og andre’ blogs, at nogle mennesker gerne vil gå til et garn gruppe, og kan simpelthen ikke. Nogle mennesker kan virkelig ikke gå til en lokal garn gruppe på grund af familiemæssige forpligtelser, tidspres, fysisk lidelse, og en række andre grunde. Nogle mennesker ikke bor i områder, der har de lokale garn grupper til rådighed for dem. Med teknologi den måde, det er, der er ingen grund til at nogen, der gerne vil være en del af en garn-gruppen bør ikke opleve det.

CROCHETBLOGGER: Jeg virkelig tror, ​​det vil være et godt værktøj for de mennesker på præcis den måde, du har beskrevet. Hvor ofte forventer du vi kan generelt finde dig på iYarny?

Da iYarny er bare at komme i gang, Jeg har kun en planlagt tid, at jeg garanteret at være online. Jeg håber at tilføje flere planlagte tidspunkter i den nærmeste fremtid. Men det betyder ikke, jeg * kun * vil være på iYarny på disse tidspunkter. Jeg vil forsøge at være på de fleste nætter sandsynligvis omkring 9:00 EST, især i begyndelsen. Naturligvis fordi dens uplanlagt Jeg kan ikke sige med sikkerhed, men jeg vil have nogen kommer i at kigge rundt for at have nogen at snakke med eller få en fornemmelse for modulet. Hvis jeg i der, velkommen til at stille de spørgsmål, du måtte have. Hvis jeg ikke reagerer, Jeg har sikkert fået noget igangværende arbejde klogt. Bare giv mig et øjeblik at tjekke tilbage. Jeg virkelig glæder mig til at møde alle mulige mennesker fra hele verden.

CROCHETBLOGGER: Tak så meget for at lade os vide mere om iYarny og for at gøre dette store bidrag til online-hæklet samfund!

Jeg virkelig opfordre alle til at tjekke ud, hvad Cris gør med denne gruppe, at komme til torsdag aften møder, hvis du kan og at chatte med Cris hvis du ser hende online. Hun er venlig og nacn og let at komme til at kende! For den sags skyld, Jeg håber at bruge mere tid på iYarny efter nogle post-ferie rejseplaner er pakket op midt på måneden, og du er altid velkommen til at sige hej til mig der også!

pinit fg en rect gray 28 Interview on iYarny, Virtual Crochet/ Fiber Loving Meetup Space
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Tweet Her er et eksempel på, hvorfor jeg elsker internettet. I aftes var jeg online chatter med Cris i iYarny gruppen (som jeg vil fortælle dig om i flere detaljer i næste uge, når jeg har tid til en længere indlæg, men jeg anbefale at deltage, og du kan lære mere om det her). [...]

  2. [...] Cris hæklet med Cris om den nye chatrum, der er sat op på hendes hjemmeside kaldet iYarny. Dybest set er dette en 24-timers chatrum (video valgfri) at vi crocheters kan bruge til at forbinde med [...]

  3. [...] oplever moderere en online hæklet gruppe ovre i iYarny chatrum. (Deltag mig!) Du kan lære mere om iYarny her, men dybest set planlagt tid fungerer som en virtuel udgave af hækling / strikning [...]

  4. [...] iYarny: Nye Virtual Hæklet Meetup Space [...]

  5. [...] iYarny: Nye Virtual Hæklet Meetup Space [...]

Forrige post:

Næste indlæg: