Great Find: Godzilla og hækling Hexaflexagon

ved KathrynJanuar 13, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Nyheder

Her er et eksempel på, hvorfor jeg elsker internettet. I aftes var jeg online chatter med Råben i iYarny gruppen (som jeg vil fortælle dig om i flere detaljer i næste uge, når jeg har tid til en længere indlæg, men jeg anbefale at deltage, og du kan lære mere om det her).

Cris nævnt noget om matematik-relateret hækling og så huskede jeg, at der er et site et sted med en masse af det, og hun huskede, at det var Uldne Thoughts, så hun begyndte at surfe, at når vi talte og nævnte, “ville det ikke være fedt at hækle en hexaflexagon?” Nå jeg var slukket Wooly Thoughts webstedet ved da, så jeg bare googled Hæklet Hexaflexagon og jeg fandt dette:

crochet hexaflexagon 500x375 Great Find: Godzilla and the Crochet Hexaflexagon

Det er Godzilla med en hæklede hexaflexagon. Awesome. Jeg elsker det. Du kan besøge det sidste link for at se en hel serie af awesome billeder, der afslører den sande vidundere denne math hæklet stykke og vise Godzilla i al sin herlighed.

pinit fg en rect gray 28 Great Find: Godzilla and the Crochet Hexaflexagon
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Dette er en seks-faced flad pude. Du kan hækle eller strikke en af ​​disse selv ved hjælp af mønster for salg af Wooly Thoughts. Noget sjov: tjek Godzilla og hækling Hexaflexagon. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: