Fredag ​​åben diskussion: Tanker om Hæklet Genveje

ved KathrynJanuar 27, 2012 · 0 kommentarer

i Hæklet Diskussion

crochet discussions Friday Open Discussion: Thoughts on Crochet Shortcuts

Bemærk: Nogle mennesker rapporterer problemer kommentere på min blog. Min fantastiske web fyr er hårdt arbejde at forsøge at løse problemet. Faktisk vil vi debuterede en ny kommentar-system i næste uge. Hvis du oplever et problem i mellemtiden, velkommen til at kontakt mig med din kommentar, og jeg vil sørge for det går live. OR, hvis du er en G bruger så du kan sende kommentaren diskussionstråden Jeg er begyndt der.

Om Discussion Indlæg

Jeg værdsætter, hvad mine læsere har at sige og tænke, at din stemme kan bidrage med en masse viden på denne blog. Hver fredag ​​Jeg vil sende en tanke eller et spørgsmål, som jeg mener er relevant for crocheters i dag. Det er en chance for dig at dele dine tanker og meninger om emnet. Du kan bare sige, hvad der er på dit sind om det, eller du kan reagere på andre folks kommentarer og tanker. Altid føler sig tryg ved at dele dine tanker, men også bruge sin sunde fornuft i at gøre det rent, respektfuld og rart at alle i gruppen.

Dagens emne: Hæklet Genveje

Vi ved alle, at der er visse ting, vi skal gøre, når vi hækle. For eksempel, vi skulle forlade meget lange haler på alt arbejde og ordentligt væver i enderne. Vi formodes at korrekt ændre farver i stedet for knuder den næste farve i arbejde. Vi er meningen at gøre gauge farveprøver, før du begynder et projekt, især en bærbar projekt. Vi formodes at blokere vores arbejde, når det er gjort.

Gør du disse ting? Eller tager du genveje?

Hvis du tager genveje, hvorfor? Og har du føler dig dårligt om det eller flov over det, eller har du bare eje det?

Hvis du ikke gør (eller måske endda hvis du gør), dømmer du andre, der tager hæklede genveje? Vær ærlig!

Diskuter i kommentarerne nedenfor! (Jeg vil løbende tilføje mine to cent i svar som dagen går på.)

pinit fg en rect gray 28 Friday Open Discussion: Thoughts on Crochet Shortcuts
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: