Fredag ​​åben diskussion: Har du ære din Craft?

ved KathrynJanuar 20, 2012 · 5 kommentarer

i Hæklet Diskussion

crochet discussions Friday Open Discussion: Do You Honor Your Craft?

Bemærk: Nogle mennesker rapporterer problemer kommentere på min blog. Min fantastiske web fyr er hårdt arbejde at forsøge at løse problemet. Hvis du oplever et problem, velkommen til at kontakt mig med din kommentar, og jeg vil sørge for det går live.

Om Discussion Indlæg

Jeg værdsætter, hvad mine læsere har at sige og tænke, at din stemme kan bidrage med en masse viden på denne blog. Hver fredag ​​Jeg vil sende en tanke eller et spørgsmål, som jeg mener er relevant for crocheters i dag. Det er en chance for dig at dele dine tanker og meninger om emnet. Du kan bare sige, hvad der er på dit sind om det, eller du kan reagere på andre folks kommentarer og tanker. Altid føler sig tryg ved at dele dine tanker, men også bruge sin sunde fornuft i at gøre det rent, respektfuld og rart at alle i gruppen.

Dagens emne: Ær Craft

En af de ting, jeg har bemærket som en Crafter er, at mange kvinder nedtone værdien af ​​deres crafting. Nogle næsten aldrig taler om det faktum, at de hækles, selv hvis de gør det som en forretning. Eller de indrømmer, at de hækle, men de siger det stille og afvisende og skifte emne, som om det ikke er vigtigt.

Andre mennesker, jeg kender, vil indrømme, at de hækle, men insistere på at sige, at det er “bare en hobby”, vige væk fra at bruge udtryk som “maker” eller “Crafter” eller “kunstner”. Der er, selvfølgelig, mange grader af crafting og mange grunde til at anvende forskellige betingelser for os selv. De kan alle være gyldig, men kun hvis vi bevidst vælger dem.

Er du skyldig i at afskedige dine crafting færdigheder? Hvornår og hvor vil du indrømme, at du hækle? Hvornår skal du skjule den eller nedtone det? Hvad er de gode og dårlige ting om dette emne? Lad os diskutere.

Mine tanker om emnet

Jeg plejede at tro, at jeg ikke var skyldig i at nedtone håndværket. Jeg har fået rigtig god til at være et højt og stolt crocheter, lade folk vide, at skrive om hækling er dybest set, hvad jeg gør for et levende. Faktisk, Jeg er nok til tider irriterende på den måde, jeg taler om vigtigheden af ​​at crafting i dagens samfund, og den værdi, jeg ser i det faktum, forfrisket på tværs af generationerne, cross-ligestilling interesse i håndværk.

Ah, men jeg er skyldig i at nedtone håndværket efter alle. Jeg har bemærket for nylig, at jeg frit forkynde mit crocheter titel, når jeg taler med kvinder. Når jeg taler med mænd, der ikke er mine nære venner, selv, Jeg er ikke nær så højrøstet om det. Når mænd spørger, hvad jeg gør, Jeg siger, at jeg skriver eller blog. Jeg kan ikke angive, at jeg skriver om hækling eller crafting. Hvis jeg nævne, at jeg gør kunst stuff, Jeg siger det som en sidebemærkning, og heller ikke nævne fiber kunst specifikt. Jeg formoder, at det er fordi jeg tror, ​​at der er en masse fordomme om håndværket, især blandt mænd, og jeg ønsker ikke at virke gammeldags og hjemlig og kedeligt, når jeg forsøger at være attraktiv for det modsatte køn. Men min reaktion på situationen er præcis, hvad fastholder disse stereotyper. Jeg kan være en varm crocheter! Så jeg ønsker at bære mit hæklet pin lidt mere dristigt i kommende tider.

Dine tanker?

Lad os tale om det! Del dine tanker i kommentarerne nedenfor. Hvem kommer til at få bolden op?

pinit fg en rect gray 28 Friday Open Discussion: Do You Honor Your Craft?
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
AudreyI
AudreyI

At være en Crafter er meget vigtigt i disse dage. Vi holder et håndværk i live i vores samfund. En artikel i Permakultur magasin (ud af Britian) påpegede, at mange unge ikke er ved at lære basale håndværk. De er distraheret af den teknologi og ikke er interesseret i traditionelle håndværk. Desværre er dette gør os mere og mere afhængige af lastbiler og skibe til at bringe os ting fra hele verden. Disse lange forsyningskæder kan være tilbøjelige til forstyrrelser ( orkaner, olie arbejdsnedlæggelse, lastbil strejke), forlader os dårligt forberedt til at tage vare på os selv. De fleste folk ikke kunne gøre et par sokker eller en varm hue til noget. Ved at bygge vores kompetencer i hækling vi ikke kun at have det sjovt, men også at gøre vores samfund mere modstandsdygtige, mere i stand til at klare uanset økonomien, eller klimaet kaster på os. Hold hovedet højt op damer og herrer!!

Forrige post:

Næste indlæg: