Fredag ​​Open Hæklet Diskussion

ved KathrynJanuar 13, 2012 · 15 kommentarer

i Hæklet Diskussion

crochet discussions Friday Open Crochet Discussion

Hvis du er her på bloggen for Hooked Together, fortvivl ikke … er det stadig viser op om fredagen, men det går live senere i dag nu. Det er fordi det første indlæg i dag på fredag ​​vil være en diskussion indlæg, hvor du kan dele dine tanker om et emne af ugen.

Om Discussion Indlæg

Jeg værdsætter, hvad mine læsere har at sige og tænke, at din stemme kan bidrage med en masse viden på denne blog. Hver fredag ​​Jeg vil sende en tanke eller et spørgsmål, som jeg mener er relevant for crocheters i dag. Det er en chance for dig at dele dine tanker og meninger om emnet. Du kan bare sige, hvad der er på dit sind om det, eller du kan reagere på andre folks kommentarer og tanker. Altid føler sig tryg ved at dele dine tanker, men også bruge sin sunde fornuft i at gøre det rent, respektfuld og rart at alle i gruppen.

Dagens Discussion Topic: Hækl i kædebutikker

Hæklet tøj har for nylig oplevet en genopblussen i popularitet. Der er fantastisk designere laver fede ting med hæklet, både på banen og i hæklede magasiner og blogs. Det har været fantastisk for uafhængige hæklede designere, men der er en flip side. Mange kæder, spænder fra Anthropologie og Urban Outfitters bærer hæklede poster. Dette giver en række mulige spørgsmål og problemer, men også nogle fordele.

Hvad tror du, er de største problemer (fordele og ulemper) relateret til kædebutikker sælger hækling? Jeg har nogle tanker, men jeg vil kime i senere på dagen. Diskuter!

pinit fg en rect gray 28 Friday Open Crochet Discussion
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] du køber billige hæklede poster? Dette vedrører fredag ​​åben diskussion emne, som jeg postet i denne uge (som du stadig opfordres til at deltage i den nu, ved den måde). [...]

  2. [...] på denne blog. Hver fredag ​​Jeg vil sende en tanke eller et spørgsmål, som jeg mener er relevant for crocheters i dag. Det er en chance for dig at dele dine tanker og meninger om emnet. Du kan bare sige [...]

  3. [...] ofte behandlet spørgsmålet om butikskæde hæklet på denne blog i det forløbne år, men første gang jeg postet noget relateret til emnet var det [...]

  4. [...] i disse åbne diskussioner. I januar emner diskussion tog hæklede genveje, hæklet i kædebutikker og ære [...]

  5. [...] Jeg prøvede at lancere fredag ​​åbne diskussioner, hvor vi snakkede lidt om at tage hæklede genveje, hæklet i kædebutikker og ære [...]

Forrige post:

Næste indlæg: