Etsy Hæklet: Hobo Purse

ved KathrynJanuar 19, 2012 · 1 kommentar

i hæklede tilbehør

Dagens Etsy hæklet funktion er en fantastisk over-the-skulder hæklede hobo pung, der bruger en vintage mænds slips som rem og en vintage træ knap til lukning. Sådan en sød, kreativt design af generationstitch. Faktisk, Jeg elsker det så meget, at hvis jeg ikke var på en super, super stramt budget i denne måned vil jeg straks bestille det til at forbedre min 365 Måder at Wear Hæklet projekt!

crochet purse 500x752 Etsy Crochet: Hobo Purse

Vil du bære denne hæklet pung? Tror du, du kan gøre en?

pinit fg en rect gray 28 Etsy Crochet: Hobo Purse
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: