Vidste hulemænd Hook?: Forestille sig, hvordan Hæklet alvor begyndte

ved KathrynJanuar 6, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Nyheder

What do you know about the historie hækling? The basic story that I have heard again and again is that there was likely some crochet in early civilizations in North America, Kina, and other places but that we really don’t know for sure and that the first written record of crochet is a form of slip stitch crochet written about in a needlework book at the end of the nineteenth century.

But what if there’s more to the story than that? Jeg har for nylig kom på tværs af en 1971 crochet book by Elizabeth Blackwell called En statskasse Hæklet Mønstre Did Cavemen Crochet?: Imagining How Crochet Really Began in which she uses the book introduction to muse upon the true beginnings of crochet. Det er en sjov intro, fordi hun gør nogle ting op, men væver det ind med den kendte historie om hækling.

Liz Blackwell’s Imaginary Story

old crochet book Did Cavemen Crochet?: Imagining How Crochet Really Began

Blackwell points out the salient fact that the time when crochet patterns began being written is not likely the time that crochet first started. She imagines a history in which the first crocheter was a caveman. She shares that the history of sewing is believed to have begun when the first caveman started wearing clothing to keep warm and figured out how to crudely put together different shapes of leather to make an outfit. She imagines that he might have started playing with a leather strip and making one loop after another, creating the very first foundation chain which is essentially the start of all crochet projects. She suggests that the caveman could easily lose track of time making chain after chain, pulling up loop after loop, similar to what kids often do when they first learn the crochet chain.

Blackwell gets into the true history of crochet a bit when she explains that the first real crochet stitch (beyond a chain) was the slip stitch, although it was called single crochet in the European crochet language of the time. The crochet hook hadn’t been invented yet so she says it’s only natural that someone started using their fingers to pull one loop through another that’s already been created and then we’ve got the slip stitch.

What caused the next stitches to come? Blackwell says it was boredom. Hun siger, “boredom is not confined to the present generation and is probably entirely responsible for the development of just about everything when combined with curiosity. Så, bliver kede af det tediousness enkelt hæklet, de første hæklede mønstre blev udarbejdet af vores prototype.” Og det fortsatte bare derfra med moderne hæklet danner når vi fik den idé at begynde at skrive og derefter gengive de mønstre.

Opret din historie

Vi har hørt, hvad Blackwell mener er historien om hækling, som det virkelig var med den grundlæggende idé er en hulemand, der arbejder læderstrimlerne med fingrene. Hvad tror du, at historien er? Brug din fantasi og dele dine tanker i kommentarerne. Jeg vil bruge svarene sammen med mine tanker til at sammensætte en historie af muligheder her på bloggen … så få kreative!!

pinit fg en rect gray 28 Did Cavemen Crochet?: Imagining How Crochet Really Began
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Vidste hulemænd Hook? Forestille sig, hvordan Hæklet alvor begyndte [...]

Forrige post:

Næste indlæg: