Hæklet Video: Math-baserede Hæklede Clouds

ved KathrynJanuar 27, 2012 · 3 kommentarer

i Hæklet Art

I sidste uge nævnte jeg, hvordan kunsten, naturvidenskab og matematik var kommet sammen med hæklet i en hæklede skyer udstille på et Paris galleri. Jeg har for nylig opdaget en video, der viser nogle af dette arbejde, og jeg tror det gør hækling bedre retfærdighed end den afbilledet jeg ville se, så jeg tænkte jeg ville dele det. Bemærk, at “taler en del” er på fransk, men selv hvis du ikke forstår det (som jeg ikke) du kan nyde eye candy af denne hæklet hækling.

Hvad ville du synes om at se denne udstilling i person?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Video: Math Based Crocheted Clouds
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Art, Videnskab og Math Come Together i Hæklede Clouds med video af udstilling [...]

Forrige post:

Næste indlæg: