Hæklet kludetæpper populære nu med kunstnere

ved KathrynJanuar 11, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Art

Folk har gjort hæklet kludetæpper for en stund. Og genbrugt hækling er populær blandt mixed media kunstnere. Der synes dog sidst at være en specifik tendens til skæringspunktet mellem disse to ting med hæklet kludetæpper fremtrædende blandt kunstnere lige nu.

Vivianne Le Courtois og The Garden of Earthly Delights

Viviane Le Courtois er kendt for at bruge usædvanlige poster at gøre kunst, så ingen er virkelig overrasket over, at hun beder folk til at donere gamle T-shirts til hendes kommende kunstprojekt kaldet The Garden of Earthly Delights. Hun ønsker at tage sort, grå og mørk brun T-shirts og forvandle dem til hæklede kludetæpper. Disse tæpper vil blive placeret på gulvet af udstilling for besøgende at sidde på, give nogle interaktiv kunst i rummet. Måske besøgende vil holde øje med planterne vokser som nye anlæg vil være en anden funktion i denne kunstudstilling.

Art Class crochets tæpper til at skabe fællesskab

crochet rag rugs Crochet Rag Rugs Popular Now with Artists

Foto af Dan Pelle

Et andet eksempel på hæklede kludetæpper i de nuværende kunstværker kommer fra Lied Art Center på Whitworth University i Spokane, Washington. De tæpper kommer fra studerende, der deltog sidste semester i et samfund kunst i praksis klasse. De lærte sig selv, hvordan at hækle tæpper fra T-shirts med henblik på at skabe kunst til at dele med offentligheden. De sys sammen hver deres farverige tæpper for at skabe et stort tæppe for det fælles område med kunst center, en moderne bygning, som de mente kunne bruge en pop af farve.

Sådan Hækl Rag Rug

Har du nogensinde lavet en kludetæppe?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Rag Rugs Popular Now with Artists
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Hæklet kludetæpper populære nu med kunstnere [...]

Forrige post:

Næste indlæg: