Hæklet Quote: Garn sociale værdi

ved KathrynJanuar 17, 2012 · 1 kommentar

i Hæklet Citater, Garn

Jeg fandt dagens citat i Catherine Vens Sheepish, den bog, som jeg anbefalede tidligere i dag. Men, det er ikke hendes ord. Hun tilskriver det til Abby Franquemont af Spin-Off magasin. Det handler om den samfundsmæssige værdi af garn.

“Uden spinding, Der er ingen civilisation, ingen teknologi, ingen historie, ingen landbrug, ingen dyrehold, permanent siddende Settlements, og hele menneskets historie bare ikke ske. Uden hvad jeg gør nu, gør garn, er der intet liv som vi kender det. Kulturer mangler i tekstilproduktionen kapacitet generelt ikke videre over jagt og indsamling.”

Dette er en virkelig fed erklæring, men jeg kan lide det, fordi så ofte crocheters og andre mennesker, der arbejder i fiber kunst i dag en tendens til at nedtone værdien af, hvad de gør. De hænger deres hænder og roligt sige, “Jeg håndværk” eller “Jeg hækles” eller “Jeg spinde garn” men ofte ikke frimodigt forkynde det for det værdifulde teknik, at det er. Er du skyldig i at?

pinit fg en rect gray 28 Crochet Quote: Yarns social value
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: