Hæklet er healing ... selv for folk med PTSD

ved KathrynJanuar 19, 2012 · 4 kommentarer

i Hæklet Sundhed

crochet heart bag Crochet Is Healing … Even for People With PTSD

Dette er en artikel, der previews hvad der skal komme i den bog, som jeg skriver om de mentale og fysiske sundhedsmæssige fordele af hækling. Hvis du føler at hækle har hjulpet dit helbred på nogen måde, og er interesseret i at udfylde en e-mail interview om dette, bedes kontakt mig.

Hækl er en vidunderlig håndværk, der tilbyder ikke kun Crafter chancen på selvudfoldelse, men kan også give mange sundhedsmæssige fordele. På et grundlæggende niveau, hækling giver generelle afstresning og en beroligende fornemmelse. Men tror ikke, det er alt, hækling kan tilbyde. Folk har brugt hækling til at hjælpe dem til at håndtere alvorlige psykiske problemer såsom PTSD.

Hvad er PTSD?

Post Traumatisk Stress Disorder (PTSD) henviser til en kombination af tanker, følelser, holdninger og adfærd, som opstår i en person, der har oplevet et traume. Traumet kan variere fra krig kamp til bilulykker til misbrug i barndommen, men der er adfærdsmønstre og stadier af bedring, der har tendens til at være ens for alle mennesker, der lider af PTSD. Det menes af nogle at hækle har potentiale til at hjælpe den person, der lider af PTSD i distraherende sindet til at håndtere stress, og selv de flashbacks, der væsentligt kan hæmme livet for en person, der har beskæftiget sig med traumer.

Hækl som en form for Self-Kindness

I sin bog Healing fra Post Traumatisk Stress: En projektmappe for Recovery Crochet Is Healing … Even for People With PTSD, Monique Lang, LCSW understreger, at en af ​​de vigtigste ting, du kan gøre for dig selv, hvis du lider af PTSD er at afsætte tilstrækkelig tid og opmærksomhed på egenomsorg. Hun forklarer, at "traume afkorter vores homeostase, er nødvendig for følelsesmæssig reparation efter traumer vores normale måde at være i verden ", og at et miljø af egenomsorg.

Tage tid til at hækling er en fantastisk måde at være god ved dig selv. Først og fremmest, du giver dig selv den luksus af tid til bare at sidde og lave noget, der er særligt for dig. Andet, du kan foretage valg, der forbedrer hvordan særlige det er for dig ved at forkæle dig selv med de garner, som du elsker. Tredje du kan gøre ting for dig selv, som vil fortsætte med at forkæle dig og minde dig om værdien i at tage vare på dig selv. Hvis hækling er noget, du elsker så få tid til det som et helbredende værktøj, uanset om du lider af PTSD eller ej.

Hæklet for angst og Flashbacks

At være god ved dig selv, som du beskæftige sig med PTSD er vigtig, men det kommer ikke til at løse symptomerne på PTSD alene. Disse symptomer omfatter ikke kun de flashbacks, som vi alle har hørt om, men også følelser og endda fysiske symptomer forbundet med angst, stress og angst. PTSD kan manifestere fysisk på mange måder, herunder svedtendens, rystelser og endda smerter. For at reducere alle disse symptomer er det nødvendigt at træffe foranstaltninger, der berolige sindet og kroppen. Hook, med sine meditative funktioner og dens langsomme fysisk aktivitet, kan være en fantastisk værktøj til at bringe ro til dit liv, når du føler virkningerne af PTSD.

Den mest udbredte symptom for mange mennesker er angst. Når du oplever en traumatisk begivenhed, din krop går i "kæmp eller flygt"-tilstand. Adrenalin pumper, dit hjerte løb og hele din krop går i en tilstand af hyper-arousal. Hvad der ofte sker for folk der lider af PTSD er, at kroppen ophører med at indse, at det nu er sikkert. Dette kan medføre periodiske eller endda vedvarende følelse af stress, der holder sindet ængstelig.

Forfatter Monique Lang byder på mange forslag til undertrykke denne angst, hvoraf den ene er at "engagere sig i en opmærksomhed-krævende eller spændende projekt" (såsom hækling!) Dybest set, hvis en aktivitet er at optage alle dine fokus, så dit sind kan ikke fortsætte med at fokusere på stress og angst i kroppen falder. En anden værdifuld tip hun tilbyder er at blive fuldstændig klar over de tidspunkter, hvor du ikke føler dig ængstelig, så hvis din hækling tid er en af ​​de gange, så kan du øge sin fordel ved at indse, at og relishing det.

Hvis du opdager, at din angst ikke falde, når du hækle så du måske ønsker at spørge dig selv, hvor dit sind går, mens du arbejder. Den meditative karakter af hækling er en fordel, men ikke hvis det tillader drøvtygning om ting, der forårsager angst. Du er muligvis nødt til at prøve en ny teknik, der kræver mere fokus, hvis du går gennem dette emne. En stor tip er at bringe dig tilbage til nuet og spørge dig selv, "Hvad faren er jeg lige nu?"Hvis man kan indse, at den største fare er, at din hækling projektet ikke vil vise sig til højre, så kan du få en lille smule perspektiv og reducere din angst niveauer.

Denne form for "at komme tilbage til det øjeblik," kan også være et godt værktøj til at håndtere flashbacks. Flashbacks refererer til, når PTSD person rent faktisk føles som om de er tilbage i nøjagtig samme situation, som forårsagede dem traumer i første omgang. De føler virkelig, at de er der. Men, med praksis, PTSD patient kan lære at bringe sig tilbage til nutiden, at sige til sig selv, at dette blot er et flashback, og at de er på et sikkert sted. Det kan være en fordel at have en go-to ting som hækling, at du altid nå til, når du ved, du er erfaring et flashback, noget, der kan aflede dig som du bringer dig tilbage til nuet. At være i stand til at få fat i en blød bold af garn og en smidig krog, som du siger, "Se, Jeg er her i øjeblikket, og tingene er blød og glat "kan være et værktøj for den Lidende af PTSD.

Naturligvis psykiske lidelser som PTSD er alvorlige og skal diagnosticeres og behandles af de rigtige sundhedspersonale. Jeg er ikke en læge, og denne rådgivning bør ikke træde i stedet for rådgivning fra en kvalificeret professionel. Sagt, hækling kan være et værktøj i din værktøjskasse til at hjælpe dig selv til at helbrede!

pinit fg en rect gray 28 Crochet Is Healing … Even for People With PTSD
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Hæklet er healing for mennesker med PTSD [...]

  2. [...] i denne uge i 2012 Jeg gjorde en af ​​de første preview stillinger til min bog Hæklet reddede mit liv. Det var en hæklet sundhed indlæg om de måder, hvorpå fartøjet kan hjælpe folk med PTSD at håndtere angst, flashbacks [...]

Forrige post:

Næste indlæg: