Calleigh s Klip og hækling Creations Gets Hooked Together

ved KathrynJanuar 20, 2012 · 5 kommentarer

i Hægtes sammen

hookedtogether2 500x84 Calleighs Clips and Crochet Creations Gets Hooked Together

Jeg er klar til at begynde at genoptage min ugentlige Hooked Sammen indlæg. Den næste blog op på listen er Calleigh s Klip og hækling Creations (@ CalleighsClips). Det er super rettidig fordi denne blog har været at få masser af opmærksomhed den forløbne uge eller deromkring. Tegneserier Alliance, Daily Mail, og en hel del blogs afhentet historien om de seje Batman og Robin kostumer, denne blogger sælger på Etsy og har været at sprede ordet om hendes store arbejde. Det er gode nyheder for hende. Og måske vil det føre til nogle synspunkter fra de andre hæklet blogs, hun linker til i sin “blogs jeg følger” kolonne. Lad os tage et kig på de blogs, hun følger.

Hvis du ikke er bekendt med Hooked Sammen kan du lære mere om, hvordan det fungerer her og se den seneste opdatering om sine fremskridt her.

Tier One Blogs

Disse blogs er på blogroll, men de er også allerede i store liste af blogs jeg allerede læst. Awesome.

Blogs, der allerede er hægtes sammen

Disse blogs er på blogroll, men de har allerede været knyttet til, fordi de var på blogroll i en tidligere Hooked Sammen indlæg. Også awesome.

New-til-Me Hæklet Blogs

Multicraftual Blogs med hæklet Indlæg

 • Craftaholics Anonym. Seriøst, hvordan har jeg ikke set denne adorably omfattende håndværk websted, før? Det er ikke hækles-tung, men det har fået masser af andre store håndværk information med nogle hæklet derinde. @ CraftaholicAnon
 • Mandipidy. Tro-baserede blogger @ mandipidy aktier masser af udspekulerede godhed her. Det ser ud som om der var et stort skub i hækling i hendes liv omkring marts sidste år og hun fik nogle store hæklet ting i arkiverne som et resultat.
 • Valliens Kids. Jeg holdt tænker dette skal være på mine lister et eller andet sted, fordi jeg ved, jeg har været på stedet, så jeg endelig indså, det er fordi jeg brugte en hæklet mønster herfra for en af ​​de 25 hæklede tasker Jeg gjorde for år for projekter.

Non-Hæklet Blogs

 • Erin Elementer. En ung mor forsøger at forblive fabelagtig og samtidig være tro mod sin vintage stil.
 • En skål fuld af citroner. En visuelt tiltalende blog for dem, der “ren, dekorere, skabe, organisere, blog”. @ Organizedclean
 • Hoot Designs. Snu SAHM @ chrissy217 deler hendes kreativitet på denne søde blog.
 • Pæn pige Notes. Denne blog er den bedste girly blog jeg har stødt på sidst i form af personlighed. Jeg tilbedende det @ NiceGirlNotes!
 • Hiyaluv. Pænt gjort blog ved @ hiyaluv, en professionel Etsy-kærlig mama.
 • Dorinda Varga Fotografi og RM Fotografi. At give nogle rekvisitter til den nyfødte rekvisitter fotografer, CalleighsClips arbejder med.
 • Hej Godt Gravy. Foto-fokuserede blog af mange farverige ting fra et brevpapir designer.

Out-of-Date Blogs

Ved anvendelsen af ​​Hooked Together, en blog anses forældet, hvis det ikke har haft en stilling i de sidste par måneder.

 • CreateCrochet. Jeg ikke havde indset indtil nu, at denne Etsy hæklet teamblog ikke er blevet opdateret siden maj sidste år. Hvor trist.

Hvad fandt jeg? En ting jeg har bemærket, er, at en masse af de steder, der CalleighsClips følger har en lignende visuel stil til dem. Interessant. Gæt hun ved, hvad hun kan lide! Det ser ud som vi allerede følger en pæn luns af de samme mennesker. Selv om jeg ikke finde nogen nye hæklede kun blogs, Jeg vil tilføje disse mutlicraftual blogs til min læser og jeg faktisk kan følge et par af de ikke-hæklet listige blogs, også.

pinit fg en rect gray 28 Calleighs Clips and Crochet Creations Gets Hooked Together
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

 1. [...] Calleigh s Klip og hækling Creations. Og jeg har faktisk allerede gjort det hægtes sammen blogroll udforskning på denne ene. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: