Amigurumi Comic Video kunstner Andy Aguilar af Dope Fiends

ved KathrynJanuar 16, 2012 · 4 kommentarer

i Hæklet Kunstnere

dope fiends amigurumi Amigurumi Comic Video Artist Andy Aguilar of the Dope Fiends

Jeg er helt (mindst momentant) betaget af Andy Aguilar de Dope Fiends Hvem tager amigurumi tegn og viser dem i tegneserie-og video animation format til at oprette en cool ny form for hækling art underholdning. Truth be told, I am not really all that into the content but I just love the style and format of this cutting-edge art and I especially love the way that it defies so many stereotypes about crochet.

Note to the easily offended: This artist uses some foul language and talks about sex and drugs.

Breaking the Crochet Stereotypes

The main thing that I love about what this artist is doing is that his work succinctly defies just about every stereotype there is about knitting and crocheting so that’s what I’m going to talk about first. Som Crafters, de fleste af os ved, at de stereotyper ikke længere holder stik, men de er stadig derude, og jeg er begejstret, når jeg ser dem bliver busted op.

Denne kunstner:

  • Er en fyr. Ja, der er mandlige strikkere og crocheters. De er voksende i antal. Hæklet er stadig mere populær med teenagedrenge. Der er fantastiske crocheters i fiber kunst verden (såsom Nathan Vincent). Men hækling og strikning ses stadig som piger’ aktiviteter blandt den brede offentlighed, og jeg elsker at denne kunstner siger nej. Plus han er ikke bare en mandlig hjælp amigurumi i hans kunst … han er en mandlig taler om udpræget “mand” emner i en mandlig stemme og mandlig medium og bruge amigurumi i hans kunst. Awesome.
  • Er ungdommelig. I don’t actually know how young this guy is but what I do know is that he’s talking about young topics (musik, drugs). His amigurumi characters are wearing bling and baggy clothes. Many crocheters these days are young but theold lady crochetstereotype still exists and this helps bust it up and show that crochet is a democratic craft.
  • Is geeky / techy. Jeg elsker nørd hækling. Jeg elsker, hvad nerdJERK has done with videospil hækling. Jeg elsker nogle af de geekery på KnitHacker og CRAFT. And I love that amigurumi is turned into comic books and video animation here. Crochet and high tech are not mutually exclusive. Disse dage, they can easily go hand in hand. This artist shows that.

Okay, More About This Artist

Andy Aguilar was profiled by Adrian Gomez of the Albuquerque Journal earlier this month because of his participation in Albuquerque’s ComicCon. That’s where I first learned about him. The article explains that Aguilar has a a degree in media production technology and was trying to work in the film and TV industry but found it both difficult and unsatisfying. He started his comic book, Dope Fiends, i 2004 as a creative outlet where he could share a story in visual format but didn’t begin posting photos for it online (to Flickr) until 2008. Dope Fiends now has its own site with an active YouTube vlog. There is also Dope Fiends music that can be previewed and purchased on The Dope Friends website.

About The Crochet Art

I’ll be perfectly honest in saying that I’m not one hundred percent sure whether these amigurumi characters are knit or crochet. For mig ser det ud som et flertal af dem er hæklet, men nogle af dem er strikket. Jeg er forfærdeligt at fortælle forskellen, især når det ikke er i person, især i amigurumi. Jeg er altid åben for at høre dine tanker om dette, så jeg kan formidle præcise hæklet information og lære mere mig selv om at identificere det arbejde. Sagt, Jeg er temmelig sikker på, at i det mindste nogle af disse væsner er hæklet. Albuquerque Journal artikel forklarer, at Aguilar gør alt arbejdet selv. Han gør amigurumi dukker (der står omkring en meter høj hver). Han syr også deres tøj, gør deres rekvisitter, skriver historien og gør videooptagelse og redigering.

En favorit Moment

I en af ​​de videoer, de siger, “vores hensigt er at fortælle en historie i den grafiske form af amigurumi” og jeg tror, ​​at de gør det på en sjov måde. I episode 2 af deres Vlog de debut en musikvideo advarsel om “modne indhold” primært på grund af den barmfagre amigurumi piger. Jeg bogstaveligt talt lo højt under en sexet scene, hvor den mandlige stemme siger til pigen amigurumi, “hvordan kom du så sexet pige? Du er lavet af garn, og du er ikke engang rigtig.” Det er helt latterligt som sandsynligvis er hvorfor jeg elsker det.

Tilslutning til hækling og Amigurumi Fællesskab

Min favorit af de videoer hidtil er Vlog 3 fordi det er her de videoer nå ud til at sprede budskabet om de større hæklet amigurumi samfund. Vi pegede på nogle store kilder, flere som jeg ikke allerede kender, herunder Croshame og GourmetAmigurumi.

Andre Lignende Hæklet Kunstnere

Ud over de to folk nævnt om, Andy Aguilar ami kunst minder mig om disse kunstnere:

Howie Woo af Woo Works

crochet monster 500x331 Amigurumi Comic Video Artist Andy Aguilar of the Dope Fiends

Ami kunstner Vanessa Chan

patricia waller crochet art Amigurumi Comic Video Artist Andy Aguilar of the Dope Fiends

Patricia Waller … noget om mørke Andys karakterer minder mig om denne uhyggelige sød hæklet kunstner

pinit fg en rect gray 28 Amigurumi Comic Video Artist Andy Aguilar of the Dope Fiends
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Lauriane videoværk minder mig en lille smule af Andy Aguilar fra The Dope Fiends. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: