92-Year-Old crocheter Indbringer Dronningens ridderorden

ved KathrynJanuar 12, 2012 · 4 kommentarer

i Hæklet Nyheder

yarn donation 92 Year Old Crocheter Earns Queens Order of Chivalry

Robina Parkes er en 92-årig kvinde, der er på Dronningens 2012 Nytår Honours. Det betyder, at hun vil modtage en MBE, en ridderorden pris, som hun bliver delvist for hendes generøse hækling arbejde.

MBE for tjenesteydelser til Fællesskabet

Jeg ved ikke meget om denne type ting, men Wikipedia fortæller mig, at den mest fremragende bekendtgørelse af det britiske imperium er en ridderlighed ære, der tildeles som er skænket af forskellige mennesker, herunder riddere, dames og chefer. Den laveste af de fem klassifikationer af prisen er at være medlem af den mest fremragende bekendtgørelse af det britiske imperium eller for at få en MBE. Dette er, hvad Parkes er blevet tildelt.

Om Robina Parkes

Robina Parkes er en mor til fire, selv om hun mistede en datter, der kun var 20 år gammel, da hun døde af kræft. Hun er enke. Hun beskæftiger sig med disse tab dels ved at give tilbage til sit samfund, primært gennem hendes kirke.

Parkes Velgørenhedsdonationer

Robina Parkes er 92 og har været donere sine hjemlige håndværksmæssige færdigheder til andre medlemmer af hendes samfund, da hun var i begyndelsen af ​​tyverne. Det er 70 år, at hun er blevet give af sig selv at hjælpe andre. Hun har gjort dette gennem hækling samt gennem bagning og bevare marmelade. For eksempel, Hun har solgt sine syltetøj, bagværk og håndlavede hæklede elementer til at hæve tusindvis af pounds for donation til Nordirland Hospice og Børnenes Hospice. Hospice er en vigtig årsag til hende, fordi når hendes egen datter døde af kræft var der ingen hospice muligheder og Parkes ammede hende hjemme i syv uger, indtil hun gik bort.

 

nyhedskilde

pinit fg en rect gray 28 92 Year Old Crocheter Earns Queens Order of Chivalry
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] 92-Year-Old crocheter Indbringer Honor fra Queen [...]

Forrige post:

Næste indlæg: