10 Fordele ved en Hæklet Group (Lokal eller Virtual)

ved KathrynJanuar 24, 2012 · 3 kommentarer

i Hæklet Nyheder

granny squares 10 Benefits of a Crochet Group (Local or Virtual)

Ca. en time fra det tidspunkt, denne post går live jeg vil nyde min første oplever moderere en online hæklet gruppe ovre i iYarny chatrum. (Deltag mig!) Du kan lære mere om iYarny her men dybest set dette planlagte tid fungerer som en virtuel udgave af hækling / strikning meetup.

Det hele har mig til at tænke hæklede grupper, og hvorfor de er så stor. De fleste LYS (mindst dem jeg har været til her og i AZ) tilbyde en form for ugentlig eller månedlig planlagt gruppe. Der er også masser af lokale grupper, som folk nystartede (for eksempel, her i San Francisco har vi Crafting i Public). De er populære, fordi der er så mange store fordele for dem. Hvad er de fordele, du spørger?

Her er de ti bedste fordelene ved at deltage en hæklet gruppe:

1. Kammeratskab. Antallet en fordel (i min udtalelse) at en hæklet gruppe tilbud er chancen for at blive venner med en ny gruppe af mennesker. De har allerede nyde mindst én ting, som du gør, så du straks have noget at tale om at gøre det en stor social indstilling, selvom du har social angst.

2. Skill Building. Nogen i din gruppe vil altid vide noget, som du ikke kender. Dette er en fantastisk mulighed for dig at lære af dem, om du søger at få hjælp med noget bestemt (som en hård hæklet søm) eller bare ønsker at opbygge din viden i almindelighed.

3. Hæklet Nyheder. Hæklede blogs er fantastisk til hækling nyheder, men undertiden ting kommer op i samtalen, at du bare ikke ville lære fra kun at læse en blog. Jeg oplever ofte, at folk i mit håndværk grupper lad mig vide om ting, jeg ikke ville have kendt ellers ligesom hæklede begivenheder, bedste garn butikker i områder, jeg rejser til, etc..

4. Tid til at fokusere på dit håndværk. Ja, du ofte ende med at tale så meget som at hækle, men jeg synes stadig, det er fantastisk at have en specifik dedikeret tid hver uge, at du tager for at øve og fejre håndværk. Efter min mening er en måde at vi kan ære hækling.

5. Udfordrer dig til at hækle Flere og til Advance i Craft. Ikke blot en hæklet gruppe opmuntre mig til at tage det faktiske time at udvikle min hækling arbejde, men det også udfordrer mig til at gå videre med mit arbejde. Det er fordi en del af mig ønsker at være i stand til at vise noget fra, når jeg går til min gruppe. Det er fjollet, ja, men det er en form for motivation, som jeg synes er fantastisk. And I find that crochet groups tend to be wildly supportive of any small step I’ve taken in my work.

6. You’ll Make More Stuff For Yourself. Godt, I do anyway, because I kind of like showing up at my crochet group wearing something I’ve made myself. Og ja, I think this is a good thing. It’s wonderful that crocheters are so generous with their work but I think more of us should be making things just for us!

7. Inspiration! Regularly seeing what other people are crocheting will give you new ideas of what you want to crochet and where you want to go with your work. I love the feeling of being inspired. It’s right up there with being in love. So I think this aspect of craft groups is awesome.

8. It’s a free / cheap activity. Hæklede grupper er gratis at deltage og fri til at være en del af. Hvis de mødes i et offentligt rum så kan du ende med at købe noget mad eller noget lignende, men omkostningerne er minimal. Du kommer til at have en god tid og en sjov stikkontakt uden at bruge en masse penge. Hvad med garn omkostninger, du spørger? Du ville bruge det alligevel!

9. Dejlig flugt fra “Real Life”. Jeg har bestemt været i grupper, der talte om personlige ting og i grupper, der var der for hinanden i hårde tider i livet. I almindelighed, selv, de fleste håndværk grupper, jeg har været i en tendens til at fokusere samtalen på fartøjet, og dette kan give en dejlig tilbagetog fra det virkelige liv aktiviteter, som du har fået gang om resten af ​​ugen.

10. Obligationer, der rækker ud koncernen. I mentioned the camaraderie of the group already but this is an extra benefityou often will develop true friendships with one or two of the people in your group and that’s always really special.

Efter min mening, these benefits can be derived whether you access your group in person or online. So come be a part of the group at iYarny. If you can’t join me on Tuesdays at 2 PM EST then join Cris on Thursdays at 9 PM EST!

pinit fg en rect gray 28 10 Benefits of a Crochet Group (Local or Virtual)
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] are many benefits to joining a crochet group. Some of the leading benefits [...]

  2. [...] Opbygning af et Hæklet Club. @ Craftgossip delte en fantastisk historie om at bygge en hæklet klub, så at hun ikke bare crafting alene. Har du se de ti fordele ved en hæklet gruppe? [...]

  3. [...] World Wide Knit in Public Day er en fejring af strikning, hæklede og andre fiber kunst. Hvorfor ville du ikke ønsker at fejre dit håndværk?! Deltagelse i WWKIP byder på nogle af de samme fordele af en lokal hækling gruppe. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: