Min hækling: Super Soft Cowl

ved KathrynDecember 21, 2011 · 4 kommentarer

i Min hækling arbejde

crochet cowl1 My Crochet: Super Soft Cowl

Denne hæklet kutte var noget jeg gjorde bare for mig. Det bruger en af ​​mine foretrukne garner og min foretrukne sting.

Garn

Jeg brugte Patons Silk Bamboo garn til denne kutte. Jeg elsker dette garn og definitivt ønsker at prøve andre silke bambus blandinger. De er slags svært at finde, da de fleste af dem har også uld blandet i, og hvad jeg leder efter, er den rene blødhed bare silke og bambus sammen. I mellemtiden, Jeg har en flok af denne levn fra en ordre, jeg placeret til at gøre min stor bedstemor firkantet tæppe så jeg bruger den til en masse ting. Her brugte jeg safir for hovedparten af ​​hætten og lysegrå til kantning.

Hæklet sømme

Min favorit hæklet stof er at gøre hver række ved skiftevis fpdc og bpdc. Det er, hvad jeg har gjort her. Det gør et overdådigt, rige stof. Jeg fandt ud af, at dette garn ikke egner sig så godt til dette mønster, da nogle af de andre garner jeg har brugt. Det bliver virkelig tunge, så dette er en meget tungere kutte, end hvad jeg er vant til. Det virker for mig her, fordi hætten størrelse tillader vægten at samle i midten og skabe, der krydsede udseende, selvom det er bare en cirkel (ikke Mobius). Jeg ville nok ikke bruge dette mønster igen med garnet, men jeg er glad for at jeg gjorde det. Det er hyggeligt og blød på samme tid.

pinit fg en rect gray 28 My Crochet: Super Soft Cowl
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: