Min hækling: Silk Bamboo Stor Granny Blanket

ved KathrynDecember 14, 2011 · 12 kommentarer

i Min hækling arbejde

crochet blanket My Crochet: Silk Bamboo Large Granny Blanket

Jeg er færdig med min nyeste store bedstemor firkantet tæppe. Det er mindre end den sidste, som jeg gjorde, designet til at være mere af en lap tæppe end en fuld seng tæppe.

Garn, der anvendes til Hæklet Blanket

Jeg har lavet denne tæppe til mig selv ved hjælp af en af ​​mine foretrukne garner: Paton Silk Bamboo. Det er rart og blødt og dejlige og perfekt til at kæle op med foran pejsen, mens hækle eller læser. Jeg havde faktisk købt en flok af dette garn, der agter at bruge den til at gøre det Pams Komfort Kabler afghanske. Desværre, grund af problemer med det mønster, Strik Picks ikke ville reagere på mig om, Jeg er ikke i stand til at bruge det mønster, jeg har købt, og jeg har bare sæt den til side. Det fungerede godt på en måde, selv, fordi dette mønster ville have været meget struktureret og jeg opdager gennem mere brug at dette garn er ikke så blød i teksturerede stykker og bør anvendes til løsere åbne designs som denne (i min udtalelse).

Hæklet Blanket farvevalg

Jeg havde tidligere brugt både safir og grå farver i dette garn og ønsket dem begge sammen. Jeg ønskede at tilføje en lille smule mere pop, så jeg valgte den lilla orkidé farve til et par af detaljerne. Det er svært at se den store lilla farve i disse fotos, men det er en intens og dejlig farve.

Hæklet Blanket Mønster

crochet square blanket My Crochet: Silk Bamboo Large Granny Blanket

Jeg har ikke bruge et bestemt mønster for dette tæppe, selvom det er den samme grundlæggende design, som jeg brugt til den sidste bedstemor firkant. Jeg laver en stor bedstemor firkant til bredden af ​​tæppet størrelse, som jeg ønsker. Jeg bruger for det meste en primær solid farve med et par rækker her og der af den anden farve. I dette tilfælde, den vigtigste tæppe farve er grå og jeg brugte et par rækker af lilla derefter et par rækker af blå at tilføje farve til mønsteret. Når jeg har bredden, Jeg tilføje rækker af krydset dobbelt hæklet til toppen og bunden for at få den længde, jeg vil. Jeg kan lide denne tilgang og vil sandsynligvis bruge det til ekstra tæpper.

Denne Blanket Needs an Kant

Jeg troede, at jeg var færdig med dette tæppe, men da jeg lagde det ud for at tage nogle billeder, jeg indså, at det ser ufærdige. Den har brug for en kant. Jeg satte to rækker halvt dobbelt hæklet hele grænsen, men jeg tror, ​​det har brug for mere. For den sidste store tæppe brugte jeg et voluminøst garn (Patons Bohemian) for en rig tekstureret grænse. Jeg enten kommer til at gøre noget lignende for det igen, eller jeg har tænkt mig at skabe en mere detaljeret hæklet kant med lilla silke bambus.

Kan du lide store bedstemødre? Vil du gøre dem?

pinit fg en rect gray 28 My Crochet: Silk Bamboo Large Granny Blanket
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail
feathertail
feathertail

Har været på udkig efter nogen, der har gjort dette og skrev om det. Jeg havde et billede i mit hoved, så jeg gik bare for det. Det var omkring 4 år siden. Jeg stadig søgt efter en eller andens mønster og nu har jeg fundet det. Jeg elsker tanken om at bruge en anden vægt garn til kanten og billedet er smuk. Jeg vil være at gøre en anden i et par dage, vil det være 3 farver, men mere en afghansk end tæppe. Enhver, som elsker bedstemor firkant
skal virkelig bruge dette mønster til et andet udseende. Det er nemt og hurtigt & viser sig så smuk & varm. Tak Kathryn! Karen

feathertail
feathertail

Hej Kathryn,

Jeg ønskede du at vide, hvor længe jeg har været på udkig efter nogen til rent faktisk at skrive om dette mønster, oh, om 4 år. I mit hoved kunne jeg se det og bare gik for det, tæppet viste sig dejlige, men jeg stadig søgt efter en anden til at have gjort dette, og skrive om det. Tak. For alle, der elsker bedstemor firkant, du skal prøve dette!! Jeg elsker tanken om et andet garn til grænsen vægt.. for sikker. Jeg vil være at gøre en i et par dage.. mere af en afghansk end et tæppe ved hjælp 3 forskellige farver. Måske vil jeg sende en pic her for dig at se på det færdige produkt. Tak igen. Karen

Trackbacks

  1. [...] garn. Jeg kan godt lide luksus garner og dem næsten altid kræve hånd vask. Min gå til arbejdshest garn er Paton Silk Bambus som er en silke bambusblanding. Jeg har nogle akryl, men de er for det meste nyhed garn og [...]

  2. [...] grannies der bruger meget få farveændringer. Du har set det før, når jeg har delt min bedstemor firkantede tæpper. Så besluttede jeg, hvad jeg ønskede at gøre med den inddæmmede garn var lave to store bedstemor firkantede puder, [...]

  3. [...] havde netop afsluttet denne silke bambus bedstemor firkantet tæppe, som du kan se i min stue [...]

  4. [...] nævner dette, fordi jeg har bemærket aftes, at jeg aldrig gjorde vævning i enderne på silke bambus bedstemor firkantet tæppe, som jeg gjorde sidste år. Jeg har denne bedstemor firkantet tæppe sidder på tværs af bagsiden af ​​stolen i mit [...]

Forrige post:

Næste indlæg: