Hooked for Life Hæklet Boganmeldelse og Giveaway

ved KathrynDecember 20, 2011 · 15 kommentarer

i Hæklet Giveaways

giveaway 300x110 Hooked for Life Crochet Book Review and Giveaway

Det er tirsdag, hvilket betyder, at det er tid til en hæklet boganmeldelse. Jeg besluttede at kombinere gennemgang med min 31 Days of Hæklet Giveaways since I’ve got a copy of the book that I’m ready to de-stash. Read below for the review and info on how to enter today’s giveaway.

Hooked For Life: Eventyr af en Hæklet Zealot

crochet book2 Hooked for Life Crochet Book Review and Giveaway

Dagens hækling boganmeldelse er af Hooked for Life: Eventyr af en Hæklet Zealot Hooked for Life Crochet Book Review and Giveaway by Mary Beth Temple. She has written more than forty short essays on crochet topics that are collected in this book. It’s a book that’s got a sense of humor. It certainly had me smiling along knowingly with some of the points that she made, like when she talks about thefinishing fake-outof thinking that you’re done but you’re not done because you’ve got to block, stitch together and weave in ends.

Although there’s humor in the book, essays har meget mere at byde på end blot nogle dumme tanker om hækling. Der er en masse hæklet historie og oplysninger pakket i disse sider fra henvisninger til klunketiden hæklet til tips til at få den rigtige sporvidde. Det er ikke designet til at være en instruktions bog (det er mere en fritids læsebog) men det har fået en masse info i det alligevel.

Denne hæklet bog har også et par hæklede mønstre tilføjet i at øge sin appel. Keep it simple med det mønster, til dekorative pulsvarmere eller få lidt skøre og gøre Goth prinsesse Toilet Paper Roll Doll. Dette essay bog er ulig nogen anden hækling bog, jeg har set og får rekvisitter til det alene.

Dagens giveaway vinder vil få en lignende-ny kopi af denne sjove bog.

Sådan Enter


a Rafflecopter giveaway

Details

This giveaway is only open until midnight EST tonight. The winner will be announced tomorrow on Twitter and Google Plus as well as in a roundup post of winners on Sunday.

 

pinit fg en rect gray 28 Hooked for Life Crochet Book Review and Giveaway
Like this post, please hit the share button! Really love what I'm doing with Crochet Concupiscence? Subscribe to Crochet Concupiscence by Email

Previous post:

Next post: