Big Push i år for projekter

ved KathrynDecember 25, 2011 · 3 kommentarer

i år af projekter

yearofprojectspost6 500x11111 Big Push in Year of Projects

Glædelig jul til alle mine kolleger YOP-ers!!

År for projekter starter midt på året, så det betyder, at vi nu halvvejs igennem. Men, når jeg sætte mit mål for dette projekt, Jeg ønskede at forsøge at fuldføre mit 25 hæklede tasker ved udgangen af 2011, snarere end afslutningen af ​​projekt deadline medio 2012. Jeg vidste ikke helt opnå det, som er okay, men jeg gjorde et stort skub her i slutningen af ​​året for at få mig tættere på dette mål. Som sådan, Jeg har fået fem nye hæklede tasker at vise denne uge.

Her er de som gruppe:

crochet bags1 Big Push in Year of Projects

Om hver af dem:

crochet heart bag Big Push in Year of Projects

Denne hæklet hjerte taske er en ændring af den hjerte pung mønster af Sabra Morse. Jeg kunne godt lide hdc hjerte mønster. Jeg besluttede at forlade off håndtaget for at gøre det bare en almindelig gavepose, ikke en pung. Jeg besluttede også at bruge kontrasterende syninger hele vejen rundt.

crochet bag1 Big Push in Year of Projects

Dette var baseret på den Hæklede Vintage Løbegang Bag Pattern på Skomageren Cabin. Denne taske skulle være hæklet med gevind, men jeg er i øjeblikket helt uinteresseret i lille krog hækling så jeg brugte Patons Silk Bambus og en F krog. Jeg er tilfreds med, hvordan mine kom ud, selv om jeg vil helt sikkert nødt til at tage et bedre billede, når jeg får et godt kamera! Det eneste, jeg ikke kan lide er mit valg med snøre. Jeg tror, ​​jeg har tænkt mig at fjerne den chunky hvide snøre og bruge en sort bånd i stedet.

crochet bag3 Big Push in Year of Projects

Dette design var baseret på den Hæklede Løbegang taske fra CrochetNow men jeg endte med at få forvirret af mønster og bare slutter det som en rektangulær gavepose. Jeg kunne godt lide det mønster, godt nok gennem den vigtigste del af det. Men så er det bad dig om at afslutte fra, starter tilbage ved udgangspunktet kæden og gøre yderligere rækker og tilføje nogle beading. Jeg mistede interesseret og besluttede jeg var tilfreds med pose som er.

colorful crochet bag Big Push in Year of Projects

Dette er min favorit af alle de poser i dette sæt. Det er den Børne Rainbow Treasure taske mønster fra Hæklet Uncut. Jeg brugte en større krog til at gøre en større taske (G i stedet for D) og jeg valgte fem forskellige farver fra fem i mønster, men på anden måde bearbejdet dette mønster præcis indtil udgangen. Til sidst besluttede jeg at tilføje skaller på toppen. Som du måske ved, Jeg typisk ikke som at skifte farver ofte i mit arbejde, men jeg gjorde det for denne ene og jeg kan virkelig godt lide den måde, at det viste sig. Måske vil jeg gøre mere colorwork i 2012!

chevron bag Big Push in Year of Projects

Denne endelige pose er baseret på marts Chevron II Bag hæklet mønster på Suzies Stuff. Jeg for det meste fulgte mønster med et par undtagelser. Første, Jeg har ikke tilføjet en rem, fordi jeg ønskede en gavepose i stedet for en pung. Og for det andet, Jeg lavede en farveændring i bagsiden af ​​tasken til at matche Chevron stribe farve i stedet for bare at gøre det fast farve.

Håber du har en stor tid med år for projekter. Se links til, hvad alle andre gør her.

pinit fg en rect gray 28 Big Push in Year of Projects
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] Jeg færdig med at hækle denne blå og hvid taske. Jeg har også lavet en hel del andre hæklede tasker. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: