2011 Awesome Hæklet Blogs: Bedste niche i hækling

ved KathrynDecember 26, 2011 · 7 kommentarer

i Blog Awards

lunapic 132081412083532 10 2011 Awesome Crochet Blogs: Best Niche of Crochet

Julen kan være over, men det at give er ikke gjort her på hækling concupiscence. Gennem slutningen af ​​december Jeg giver ud daglige Awards til ære hæklede bloggere, der gør visse ting specielt godt. Læs mere om dette projekt her.

Tillykke til dagens prismodtager:

Carol Ventura Tapestry Hæklet

Du har modtaget denne pris for:

Bedste niche af Hæklet Blog

En af de ting jeg elsker ved hækling er, at der altid er noget nyt at du kan lære. Ud over de forskellige masker og hækleteknik, der er mange forskellige nicher af hækling. Mange bloggere tale om de nicher her og der, men meget få bloggere faktisk blog alene om at niche. Det er derfor, jeg synes det er så stor, at Carol Ventura bruger hendes blog plads til at snakke lige omkring én stor hæklet niche – gobelin hækling. Det er en unik type hækling og Carol gør et fantastisk stykke arbejde at undervise os om og deling af arbejdet i mange andre billedtæppe hæklede kunstnere. Elsk din blog Carol!

Vinderne er velkomne til at hage billedet ovenfor for at dele på deres blog med et link tilbage til denne post. Alternativt, de kan få fat i sidelinjen knappen med koden under knappen i indholdsoversigten til højre for dette indlæg.

pinit fg en rect gray 28 2011 Awesome Crochet Blogs: Best Niche of Crochet
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] gjorde et stort interview med Carol Ventura Tapestry Hæklet (der modtog min blog prisen for bedste niche crocheter). Det er en smart indlæg om en stor specialitet i [...]

  2. [...] Tapestry Hæklet Heart sjal / tørklæde af Carol Ventura, Føreren af ​​Tapestry Hæklet (og vinder af My December Awesome Blogger prisen for bedste niche hækling blog) [...]

  3. [...] det bedste arbejde i en meget specifik niche af hækling. En niche kan være en bestemt type hækling, ligesom Tapestry Hæklet, eller teknik i hækling, Ligesom Sikringsanlæg Hæklet. Niche blogs er svært at holde op med tiden [...]

Forrige post:

Næste indlæg: