2011 Awesome Hæklet Blogs: Bedste Interviews

ved KathrynDecember 1, 2011 · 5 kommentarer

i Blog Awards

lunapic 132081412083532 10 2011 Awesome Crochet Blogs: Best Interviews

Hver dag i december er en festdag her på hækling concupiscence. Jeg ærer nogle af mine yndlings hæklet bloggere med særlige priser, der genkender de mest unikke og vidunderlige ting om deres blogs. Læs mere om dette projekt her.

Tillykke til dagens prismodtager:

Marie på Underground Crafter

Du har modtaget denne pris for:

BEST CROCHET INTERVIEWS

There are a lot of things that I adore on this crochet blog. I love how Marie has laid out her goals and shares her progress on them with us so I almost made a category for that. She also does good book reviews and had a great intro to crochet online class this year. But ultimately I decided that what I like best is her great interviews. She has a nice mixture of interviews with crochet masters and newbie crocheters and they include people doing many different types of crochet (as well as other crafty work on occasion). Marie asks interesting questions and does lots of interviews. Love your work Marie!

Vinderne er velkomne til at hage billedet ovenfor for at dele på deres blog med et link tilbage til denne post. Alternativt, de kan få fat i sidelinjen knappen med koden under knappen i indholdsoversigten til højre for dette indlæg.

pinit fg en rect gray 28 2011 Awesome Crochet Blogs: Best Interviews
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] igen. I was also inspired to do this because Kathryn from Crochet Concupiscence awarded me the 2011 Awesome Crochet Blog Award from for best interviews. (Ja, that’s right, flattery will get you [...]

  2. [...] day in October for Blogtoberfest, and have (hidtil) posted every day in December. I even won the 2011 Awesome Crochet Blog Award for Best Interviews from Crochet [...]

  3. [...] Crochet Interview. Marie, Underground Crafter (who received my blog award for best interviews) gjorde et stort interview med Carol Ventura Tapestry Hæklet (who received my blog award for best [...]

  4. [...] rule specifically because I couldn’t see failing to give Marie this award even though she won it last year as [...]

Forrige post:

Næste indlæg: