Yummy Garn Stash Billeder

ved KathrynNovember 9, 2011 · 8 kommentarer

i Garn

Selvom jeg arbejder med en ny-til-mig garn denne uge, Jeg er ikke helt klar til at gennemgå det. I stedet for et garn anmeldelse, Jeg troede, jeg ville bruge plads på bloggen i denne uge til at dele nogle garn stash eye candy.

yarn rack Yummy Yarn Stash Photos

via Pinterest

yarn stash 500x332 Yummy Yarn Stash Photos

via Pinterest

yarn cans Yummy Yarn Stash Photos

via Pinterest

yarn2 Yummy Yarn Stash Photos

via Pinterest

473268291 ejewphb3 c 500x374 Yummy Yarn Stash Photos

via Pinterest

yarn in jars 500x332 Yummy Yarn Stash Photos

via Pinterest

yarn in baskets 500x314 Yummy Yarn Stash Photos

via Pinterest

Jeg får masser af forskellige ideer fra disse billeder af måder at organisere garn. For nu, Jeg har valgt at organisere mit garn med farve i forskellige vintage metal skraldespande og glasbeholdere, som jeg placerer omkring mit hus for konstant garn inspiration. Tag et kig:

yarn1 Yummy Yarn Stash Photos

yarns1 Yummy Yarn Stash Photos

Hvordan tilrettelægger dit garn?

pinit fg en rect gray 28 Yummy Yarn Stash Photos
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: