Garn anmeldelse: Lion Brand Uld-Ease kamgarn Vægt

ved KathrynNovember 23, 2011 · 3 kommentarer

i Garn Anmeldelser

yarn4 Yarn Review: Lion Brand Wool Ease Worsted Weight

Jeg har arbejdet med Lion Brand Uld-Ease Garn Yarn Review: Lion Brand Wool Ease Worsted Weight garn et par gange i de sidste par måneder, så jeg tænkte det var på tide, at jeg gjorde en garn gennemgang!

Grundlæggende til dette garn

Uld-Ease er et navn, en masse garn elskere er bekendt med. Det er fordi Lion Brand har skabt en hel linje af garn under dette navn, herunder sportweight, glitter og “tyk og hurtig”. Garnet, som jeg har brugt fra denne linje er kamgarn vægt, så det er alt, jeg taler om i denne anmeldelse. Det er en en firs procent akryl, tyve procent uld blanding, hvilket gør det et garn let pleje med nogle af fornemmelsen af ​​uld. Det er en fire-trådet garn, der kommer i en tre ounce bold, der er lidt mindre end 200 værfter.

Den Garn colorway

yarns2 Yarn Review: Lion Brand Wool Ease Worsted Weight

Pines Color

Dette garn er tilgængelig i mere end halvtreds forskellige farver, så jeg har ikke tænkt mig at skrive et farvekort her. Jeg vil sige, at jeg brugte to forskellige farver. Den ene var Blue Mist, som er en dejlig mørk blå farve, der har pink-ish lilla undertoner. Det er den samme farve overalt, men de undertoner gøre det føles som mere end blot en en-farve garn. Jeg kan lide det. Den anden farve, jeg har brugt, er Pines, som er en kombination af mørke blå og grønne.

blue yarn1 Yarn Review: Lion Brand Wool Ease Worsted Weight

Blue Mist

Fornemmelsen af ​​Garn

Dette er et blødt garn takket være den høje-acrylsyre indhold og plys garnets vægt. Det gør, dog, har nogle af fornemmelsen af ​​naturlig uld. Det er en ulempe for mig personligt, fordi jeg ikke er en fan af, at de traditionelle “kløende uld” føler. Jeg vil ikke sige, at dette garn er kløende, per se, men det har nogle af denne ruhed og fuzzines. Nogle mennesker elsker at omkring et garn, men det er ikke så meget min ting.

Hvordan jeg brugte dette garn

crochet cowl5 500x375 Yarn Review: Lion Brand Wool Ease Worsted Weight

Jeg bruger Blue Mist til at lave en ny kutte / Capelet det er ikke klar til udstilling endnu. Jeg brugte Pines colorway at skabe den kutte vist ovenfor. Desværre, Jeg var ikke i stand til at få et godt klart billede af farve detalje, men du kan slags få en fornemmelse af det alligevel. Garnet er absolut en varm garn takket være, at indhold uld, så det er fantastisk for emner som røghætter. Mellem de to projekter, Jeg har arbejdet flere grundlæggende masker, og jeg fandt dem alle let nok at arbejde med dette garn. Instruktionerne anbefale en J krog til dette garn, men jeg arbejdede i GH området uden besvær.

KONKLUSION: Dette er en god garn stor kasse, især for folk, der ønsker et vaskbart garn med en naturlig uld føler, der er tilgængelig i en række forskellige farver.

Har du brugt nogen af ​​Uld-Ease garn? Tanker?

pinit fg en rect gray 28 Yarn Review: Lion Brand Wool Ease Worsted Weight
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] garner og ville ikke have været praktisk valg for donation poster. Jeg havde fire fed Lion Brand Uld-Ease for tørklædet, men nu er jeg ude af enhver form for let vask uld gerne, at. Så jeg er ikke sikker [...]

  2. [...] af en stor Hæklet Tørklæde. Ingen specifik mønster. Lion Brand Uld Nem garn. Lavet primært med post-sting, V-søm og hdc. google_ad_client = "pub-1111087827502817"; [...]

  3. [...] revideret Lion Brand Uld-Ease kamgarn Vægt Garn, som er “er en blød garn takket være den høje-acrylsyre indhold og plys vægt [...]

Forrige post:

Næste indlæg: