Garn anmeldelse: Bernat Baby jacquardmaskiner

ved KathrynNovember 16, 2011 · 0 kommentarer

i Garn Anmeldelser

bernat yarn Yarn Review: Bernat Baby Jacquards

Denne uges garn gennemgang er en af ​​de store kasse garn, som jeg fik gratis på Listia. Det er Bernat Baby jacquardmaskiner Garn Yarn Review: Bernat Baby Jacquards og colorway at jeg arbejdede med blev kaldt Macaroon.

Grundlæggende til dette garn

Bernat Baby jacquardmaskiner er en letvægts #3 garn med en anbefalet nål G (6). Det er en 90% akryl garn med 10% nylon, så det har fået en lille smule stretch og give, som jeg har været virkelig nyder i de seneste projekter. Det leveres i en 3.5 ounce bold, der er cirka 350 værfter. Dette garn er maskine og dryable.

Den Garn colorway

macaroon yarn Yarn Review: Bernat Baby Jacquards

Den ene ting, som jeg virkelig endte med at elske om dette garn var colorway. Den ene, som jeg fik hedder Macaroon. Den består af lange strimler af fløde og lidt brun med kortere strimler af mørk brun og blå og lidt små pletter af grønt. Det er meget unik i forhold til farvning design i sammenligning med ethvert andet garn jeg nogensinde har brugt.

Den måde det er farvet skaber en virkelig sjovt mønster proces, som du hækle. Det synes at selv-stribe og derefter de pletter af blå og grøn dukke op her og der. Jeg så det beskrev et sted som en “garn, der kender mønstret” og jeg sværger det er ligesom denne magiske ting at se, som du arbejder med det. Jeg elskede at en del af dette garn.

For dem, der ikke er sikker, “Jacquard” refererer til en væv type, der anvendes til at skabe forskellige tekstiler og “Jacquard krog” er et synonym for gobelin hækling, der er mønstret hæklet sædvanligvis med stor colorwork. Det rammende beskriver, hvordan dette garn virker op.

Hvis jeg skulle bruge dette garn igen, Jeg vil gerne have den samme colorway, men næsten kan finde det sjovt at prøve disse andre farvemuligheder:

boo berries yarn Yarn Review: Bernat Baby Jacquards

Boo bær er en fantastisk kombination af forskellige nuancer af blå med hvid.

yarn3 Yarn Review: Bernat Baby Jacquards

Strawberry Jam faktisk føles lidt mere som Starburst end marmelade. Yummy!

Der er mere end én dusin forskellige colorway valg i denne linje, og som du ville forvente, de tendens i retning af farver til baby eller underitems.

Den måde dette Garn Føles

Selvom jeg slags ekshibitionist magiske af selv-mønster colorway, Jeg bliver ligeglade med dette garn, når det kommer til, hvordan det føles. Dybest set, her er hvordan jeg føler om acrylgarn: der er et spektrum af akryl garn lige fra virkelig billige vintage ting, der føles forfærdeligt at de utroligt bløde og imponerende akryl, som du bare ønsker at holde i dine hænder for evigt. Mest akryl garn, dog, falder et sted midt imellem, og alle begynder at føle det samme i min udtalelse. Jeg har aldrig holdt en baby alpaca garn, at jeg var ligeglad med, men jeg ofte befinder mig ligeglade med akryl og det er hvordan jeg føler om denne ene. Jeg vil sige, at det er ti procent nylon indhold tilføjer nogle nice “giver” der gør det mere specielle at røre end en 100% akryl garn.

Hvordan jeg bruger dette garn

crochet cowl3 Yarn Review: Bernat Baby Jacquards

Jeg fik kun én bold af dette garn fra min Listia orden, men det er stadig en masse længde, så jeg besluttede at bruge det til at lave en rigtig plys, dobbelt-tyk kutte. Jeg gjorde dette ved at gentage en af ​​mine foretrukne sting gentagelser, en fpdc og derefter en bpdc gentaget hele vejen over hver række. Dette skaber en rigtig tyk super-ribbet stof, der er virkelig plys og hyggelig. Jeg gjorde det længden ville jeg derefter syet det sammen med en slip søm. Jeg valgte så at tilføje et par rækker af mønsteret går i den modsatte retning for at lave en udskæring, der fungerer enten op eller foldet over.

Konklusion: Selv om jeg har tendens til at være ligeglade med stor kasse akryl garn, Jeg finder selv patterning funktioner i denne garn at være temmelig magisk! Plus jeg føler, at du får en masse længde i en kugle af dette garn.

pinit fg en rect gray 28 Yarn Review: Bernat Baby Jacquards
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: