Frivillige Alder 7-94 Hæklede Tæpper til Foster Kids

ved KathrynNovember 16, 2011 · 0 kommentarer

i Hæklet for en sag

crochet blankets Volunteers Age 7 94 Crochet Blankets for Foster Kids

A Little Bit of Comfort er den åh-så-passende navn til en Southern California projekt, der giver doneret håndlavede tæpper til børn i familiepleje systemet. Jeg var en plejeforælder for et par år, og har arbejdet i forskellige aspekter af dette system for en lille smule længere, så jeg kan sige af erfaring, at mange plejebørn børn bogstaveligt talt har intet overhovedet og have deres helt eget tæppe, der får lov til at gå med dem fra et sted til et andet kan være meget betryggende.

Hvad mange mennesker ikke indser er det store antal af gange, at børn i plejefamilier kan have til at flytte. Det er den meget sjælden barn, der går i familiepleje, og derefter bliver vedtaget af disse plejeforældre og liv i et hjem permanent. Det er langt mere almindeligt for et barn at gå frem og tilbage mellem deres forældre’ hjem(s) og flere plejeforældre, før det bliver vedtaget. Og det er, hvis de bliver vedtaget. Et stort antal børn gå fra plejefamilie til plejefamilie til gruppe hjem til andre terapeutiske placering og sidst alder ud af systemet på 18.

Kan du forestille dig at opleve den slags ustabilitet som et kid? Og mange af disse børn ikke får at holde meget med dem, når de bevæger sig fra sted til sted. Jeg mødte børn, der bogstaveligt talt havde intet undtagen det tøj på ryggen og nogle gange de havde lige fået dem fra et krisecenter. Et tæppe tendens til at være både holdbar og beroligende og kunne give en stor bid af hygge til barnet i denne situation.

Og selv hvis tæppet ikke rejse med barnet for lange, gestus spørgsmål. A Sign On San Diego Rapporten beskriver en fem-årig pige, der kommer til at udvælge sin egen håndlavet tæppe fra en stak mere end fire hundrede hækling, strik og quiltede tæpper. Hvad en særlig oplevelse! Disse tæpper er håndlavet af frivillige, der er så unge som syv og så gammel som 94. Disse frivillige har gjort mere end 1300 tæpper til San Diego-området børn til dato.

Besøg A Little Bit of Comfort

pinit fg en rect gray 28 Volunteers Age 7 94 Crochet Blankets for Foster Kids
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Forrige post:

Næste indlæg: