Dagens citat: Taknemmelighed

ved KathrynNovember 24, 2011 · 0 kommentarer

i Hæklet Citater

Glade Thanksgiving vidunderlige læsere. Dagens citat er ikke en hæklet citat sig selv, men i stedet et tilbud om taknemmelighed, da der syntes mest hensigtsmæssigt for i dag.

“Taknemmelighed tager tre former: en følelse i hjertet, et udtryk i ord, og en giver til gengæld.” -John Wanamaker

Jeg kan godt lide dette citat, fordi det viser, hvordan taknemmelighed går ud over blot at være glad for hvad du har, selvom det er en vigtig del af det. I form af hækling, Jeg er taknemlig for de fordele, det giver mig, Jeg forsøger at lade andre folk vide om det gennem min blog, og jeg forsøger at sørge for, at jeg er gavmild med mine hæklede færdigheder og information til at give tilbage til andre.

Jeg er også taknemmelig for alle jer læsere, der gør det muligt for mig at holde gør dette!

Har du udtrykte din taknemmelighed i dag?

pinit fg en rect gray 28 Todays Quote: Thankfulness
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Forrige post:

Næste indlæg: