Ny Garn fra mine Favorit Garn sælgere

ved KathrynNovember 17, 2011 · 1 kommentar

i Garn

Nogle af mine favorit indie online garn sælgere har nogle store nye garn, som jeg slags begære. Ikke sikker på endnu, hvad jeg vil være i stand til at købe (ikke at jeg har brug for en større garn stash!) men jeg ønskede at dele nogle af hvad jeg underbeskæftigede:

Nyt fra Candy nøgle:

Candy nøgle har et par nye farver af garn og den ene jeg har set sig varm er Candy Apple Christmas Edition. Jeg er ikke sikker på, hvad jeg ville gøre med sådan en sæsonbestemt farvet garn, men jeg slags elsker dristighed af farven kombination med forskellige nuancer af hver tone.

christmas yarn 500x375 New Yarn from my Favorite Yarn Sellers

Nyt Fra Garn i Italien:

Garn af Italy har en “lige ankommet fra Italien” sektion, som jeg altid set sig varm, og hvad jeg underbeskæftigede mest der lige nu er Siesta, et voluminøst uld / acryl blanding:

bulky yarn 500x333 New Yarn from my Favorite Yarn Sellers

Nyt Fra A Stash Addict:

Jane og Michael har flyttet deres garn til En Stash Addict på Etsy og de er at have en 10% off grand åbning salg til november. Jeg har set sig varm hånd farvet luksus garn afsnit, som omfatter denne lilla garn, der er en blanding af baby alpaca og silke. Yum!

lilac yarn 500x755 New Yarn from my Favorite Yarn Sellers

pinit fg en rect gray 28 New Yarn from my Favorite Yarn Sellers
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Overveje at gøre en donation eller bliver en blog sponsor.

Trackbacks

  1. [...] Garnet vist i grafikken jeg oprettet til dette projekt var Candy Apple Christmas Edition, a 2011 garn specialudgave fra Candy nøgle. google_ad_client = "pub-1111087827502817"; [...]

Forrige post:

Næste indlæg: