Ja! Nye roman Baseret på Teen Boys Hækle

ved KathrynNovember 22, 2011 · 4 kommentarer

i Hæklet Books

crochet book3 Yes! New Novel Based on Teen Boys Crocheting

Flere år siden forfatter Deborah Burnside var i et modeshow, og mens hun var der, hun så en teenagedreng hækle. Billedet stak med hende og er nu præsenteret som en vigtig del af hendes nye roman, Ja Yes! New Novel Based on Teen Boys Crocheting. I denne hidtil ukendte, to high school drenge starte en hæklet virksomhed.

Drenge gør hækling

Denne erklæring synes indlysende for mig, men det er værd at nævne, fordi det synes stadig at overraske en masse mennesker. Ganske få drenge nu hækles. Dette skyldes til dels det faktum, at mange skoler er begyndt hæklede klubber. (Undertiden drengene kalder det bro-chet.) Det kan også være, takket være indflydelsen af ​​mandlige lancerede hæklet virksomheder som Krochet Kids.

Udgangspunktet for Yes

Jeg har ikke haft en chance for at læse denne bog endnu, men jeg har læst om det online, og jeg kan ikke vente med at få mine hænder på en kopi, selvom det er en ung voksen roman (ikke min sædvanlige foretrukne genre). Bogen handler om to teenage drenge, der har handicap, som forhindrer dem i at tjene deres egne penge (som vi alle ved er en vigtig måde at teenagere opnå uafhængighed!) En af drengene har en psykisk problem, og hans bedstefar lærte ham at hækle som en måde at berolige ham. De ender med at lancere en hæklet forretning sammen.

5 Årsager Ja Lyder Awesome

Der er masser af grunde til, at jeg ønsker at læse denne bog. Her er fem af dem:

  • Der er ikke for mange hækling-baserede romaner. Betty Hechtman s hæklede mysterier er temmelig populær med folk, der hækle, men de fleste andre håndarbejde romaner jeg har set er baseret på strikning.
  • Hvert kapitel titel i bogen er relateret til hækling. Hvor sjovt!
  • Den skal tale om den helbredende fordele af hækling. Som mange af jer ved,, Jeg skriver en non-fiction bog om dette emne, og jeg er interesseret i at se, hvordan forfatteren udforsker de angstdæmpende virkninger af hækling.
  • Teen virksomheder og hæklede virksomheder er så “nu”. Der er en masse grunde til, at jeg er glad for, at internettet ikke var så udbredt, da jeg var teenager (gerne, at jeg tror, ​​jeg ville have været en af ​​de børn, der gik galt på Facebook). Men, Jeg ønsker, at jeg havde haft de online forretningsmuligheder, som børn har i dag, og jeg er altid inspireret, når jeg ser teenage virksomheder af enhver art, der klarer sig godt, så hele præmissen af ​​bogen virker cool at mig. Og hæklede virksomheder trives i dagens snu, DIY, Etsy-elskende verden, så det er cool, også.
  • Det handler om børn overvinde de odds. Altid et godt emne.
Vil du tilføje Ja til din julegave ønske liste?
pinit fg en rect gray 28 Yes! New Novel Based on Teen Boys Crocheting
Ligesom dette indlæg, bedes ramme aktien knap! Virkelig elsker, hvad jeg laver med hækling concupiscence? Abonner på hækling concupiscence via e-mail

Trackbacks

  1. [...] spinding) essays. Og en bog, som jeg virkelig ønsker at tjekke ud, er en ny ung voksen roman kaldet Ja, hvilket er omkring to teenage-drenge, der starter en hæklet forretning. Er der en genre eller stil hækling [...]

  2. [...] Ja! Jeg har nævnt flere gange, at jeg ønsker at læse denne YA roman om teenage-drenge starte en hæklet virksomhed, så nu har jeg noget motivation til at få en kopi. [...]

Forrige post:

Næste indlæg: